Thursday, February 23, 2012

TELEMOVIE PATAH SERIBU LAKONAN SHILA AMZAH DAN SHARNAAZ

Assalamualaikum

Telemovie PATAH SERIBU lakonan Shila Amzah dan Sharnaaz baru saja ditayangkan tadi, iaitu 23.FEBRUARI.2012 (KHAMIS) pukul 9.00 malam di ASTRO RIA... Aku serius tak tahu selama ni ada telemovie tu...


poster patah seribu

aku suka tengok poster ni... huhuhu..


Nasib baik tadi, kawan aku si MARSIAH tu duk citer ngan aku pasal TELEMOVIE tu.. Aduh.. Sayanglah.. Tak dapat tengok... Dengar citer, telemovie tu kesinambungan daripada video klip PATAH SERIBU... Wah.. cam best jerk... Nak-nak kalau dengar, ianya DIARAHKAN oleh MICHAEL ANG. Kalau tak silap aku, telemovie yang best2 kat ASTRO tu, banyak diarahkan oleh dia cam KUM-KUM, HANTU SUSU, PENANGGAL, PONTIANAK KG. BATU dan BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG...

So, nak tanya ni, ada tak sesiapa yang tengok tadi? Best tak? Aku tak dapat tengok.. Hurm..


psssssst: Agak-agak ada ULANGAN tak???

5 comments:

Anonymous said...

Jln cite best..simple..tp lakonan shila masih kaku.

Anonymous said...

Jln cite best..simple..tp lakonan shila masih kaku.

Aiskrim Cokolat said...

ada ulangan punye=) . tapi tula shila nampak kaku sikit , but overall jln cerita agak menarik :) tapi at end scene tu tak patutla shila kiss dahi sharnaaz, sebab kat dlm tu diaorg takde sbrg ikatan pape pun . ish3 . . .

Afie Music said...

Astro msti ade ulang punye... klu nk tgok gak..donlot ler.. huhu..
sorry cikgu aku dah jrg on blog.. ble cikgu nk buat FB??

~ariFFin~ said...

memang banyak cerita melayu yang bes kat astro..sampai x sempat nye nak tgk cter2 tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails