Monday, February 6, 2012

JOM KE SUNGAI LUI

Assalamualaikum

SUNGAI LUI semestinya menjadi perbualan hangat sekarang.. Semenjak namanya dijadikan tajuk lagu ciptaan AIZAT... Keunikan lagu tersebut menerusi alunan ANGKLUNGnya memang mempesonakan... Jadi esok aku dan kawan-kawan aku merancang satu misi untuk ke SUNGAI LUI yang terletak di HULU LANGAT SELANGOR...

Kau tahu, ramai orang duk balik kampung sempena cuti sampai HARI SELASA ni, tapi aku ngna kawan-kawan aku yang lain tak balik.. Ramai rasa pelik.. Kata mereka cuti 4 hari, kalau tak balik satu kerugian... Huhuhu.. Aku pun rsa cam tu.. Tapi , disebabkan plan yang dah dirancang awal, aku teruskan jugak.. Lgipun mak aku dah izinkan aku pergi SUNGAI LUI tu.. huhuhhu...
Oh yer, sebenarnya, kat SUNGAI LUI tu ada dua orang abang senior aku praktikum kat situ.. So, kat sana ktorang tinggal 2 hari/ 1 malam kat situ.. Gigih ktorang sewa kereta.. InsyaAllah kalau tak der aral melintang, esok bertolak ke sana!!!!

Korang doakan kami semua selamat sampai yer!!! Tak sabar nak mandi manda kat sungai2 yang ada di sekitar rumah sewa abang senior aku.. huuuhh :)

2 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Kat Pahang pun ada Sungai Lui maa.. Dekat bandar Raub... Dekat dengan kampung Aizat tu... ehehh..

Take care cikgu.. Happy tu happy la jugak tapi jangan over happy.. :-)

Cik Aied said...

amboi..sakan ko!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails