Sunday, March 25, 2012

BUDAK SEKOLAH RENDAH PUN KENAL LEE MIN HO

Assalamualaikum

Alhamdulilah, tamat gak sesi praktikal seminggu di SK PULAI MERLIMAU. Kalau aritu aku ada cerita pasal kisah sedih aku di sekolah, kali ni aku nak cerita pasal kisah yang wat aku tersenyum bila ingat balik.. huhhuhu...

Masa aku latih budak untuk petandingan mendeklamasi sajak, aku sempat berbual ngan budak ni. Aku tanya pendapat dia tentang salah seorang kawan aku yang turut sama dengan praktikal dengan aku...
Meh ikuti perbualan kami..

Aku : Diba, apa kawan-kawan diba cakap bila tengok kawan cikgu yang pakai cermin mata tu?

Diba : Kawan saya kata dia hensem cikgu. Ramai cakap macam tu...

Aku : Oh yer ker?

Diba : Tapi cikgu, kalau antara dia dengan lee min ho, saya pilih LEE MIN HO...

Aku : motif????? (terus bermonolog)

Aduyai.. aku tak boleh tahan gelak masa tu.. Tak sangka dia kenal lee min ho.. Lepas tu, dia siap boleh review drama korea HE`S BEAUTIFUL dengan CITY HUNTER kalau tak silap aku.. hahhahaha.. Oh ye, meh tengok muka kawan aku tu...



 sekian terima kasih... huhuhuh :)

8 comments:

Amanda Naza said...

◕‿◕bdk2 skrg..bdk 2 thun dah expert men video game dr budak besar..bdk pra sekolah dah taw ❤...

Rozuan Ismail said...

ada iraslah diorang ni

farhanamasdo said...

leeminhoo pakwe sayee ! cikgu :)

MawardiYunus said...

untung la kan hhuhu

♥ Nana BamBam ♥ said...

huhu..dua2 encem la senang..hoho

Ain Dzaya said...

ok..lee min ho...huahuahua


"CSI MALAYSIA "unsolved" cases.".

hazfee said...

eh lebih kurang la.haha

Cik Aied said...

hahahaha..motif sgt..kalo lily baca ni confirm kembang..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails