Saturday, May 19, 2012

JUARA MANIA 2012

Assalamualaikum

MANIA 2012 baru saja habis tadi. Oleh kerana, hari ni perlawanan antara kelantan vs sime darby tadi... Semua berpusu-pusu ke bilik tv, maka aku gigih mendengar kat radio era..

Berikut merupakan keputusan penuh:

JUARA : HAFIZ 
2ND : STACY
3RD : JACLYN VICTOR

Aku memang target HAFIZ menang.. even dengar kat radio pun, tapi masa dia bawak lagu BERIBU SESALAN duet dengan SITI SARAH, memang best... 2nd song plak lagu keramat dia I BELEIVE I CAN FLY.... memang terasa feelnya.. huhuh..

JACLYN tadi masa lagu kenangan terindah, dia lupa lirik.. rugi kott...

Paperpown, tahniah buat semua... :)

7 comments:

Che Rosliza Che mat said...

Jaclyn tue mungkin gabra kot...tue yang tak ingat lirik...

is_isaac said...

yeah! go hafizzz!

Prince of Noob said...

terbaeklah hafiz menang... done follow - Noob

Hanif said...

tahniah buat hafiz

Edy Fee said...

lagu i believe tu dh jadi mainan dia sejak sek lg.hahaha
tp mmg suka hafiz menang better than jac

shada wentz said...

lama tk dtg sini. igt aku lg tak? ;p

Putri Cahaya / Putri NAJ said...

Woo...dah lama tak tgk blog kau..:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails