Friday, May 18, 2012

BLOG AKU KENA CEROBOH DENGAN KAWAN AKU...

Assalamualaikum....

tadi aku tinggalkan blog aku dalam masa beberapa minit untuk basuh baju. Lepas tu, masa kau nak bukak blog aku balik, aku tengok ada satu entry pelik kat blog aku...

ayat dia lebih kurang camni...

RAMAI ORANG KATA SAYA CANTIK!!! bla...bla..bla...

Memang sioooooooooooot!!!!!! Bila masa aku post entry macam tu!!!
GERAMNYER!!!!
Maka aku baru padam tadi, kepada mereka yang sempat membaca entry tu...
Aku nak ulang sekali lagi, ITU BUKAN AKU YANG POST!!!! AKU DI HACKED!!!!!

6 comments:

fiqas said...

lain kali hati2 , jgan tinggal laptop/pc cam tu je...

ZWAN SABRI said...

Sebenarnya kalau benda macam ni berlaku, we have right to make police report.. tp aku tak ingat ia dibawah akta apa.. so kepada yang suka hack kawan2 tu, beware! ;)

☻UsaGi NaNa☻ said...

ada bc. tapi die cume kt home blog aje

Cik Jelly Chan (CJC) said...

alaaa kenapa delete...tak sempat baca..haha..lainkali hati-hati ye...hehe

Hanif said...

hehehhehe.....tak per usikan santai tu...

Onitsuka_hana said...

boleh plak mcm tu.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails