Saturday, July 7, 2012

AMIR JAHARI KOMEN BLOG AKU !!!

Assalamualaikum...

Siapa kenal Amir Jahari angkat tangan sekarang!!! Wah bagus.. Korang masih ingat lagi dengan kumpulan GO GERILA yang bertanding dalam VERSUS??? Korang ingat lagi AMIR AF9???? Atau korang pernah dengar lagu TANPAMU???? Bukan lagu FARAWAHIDA tu, tapi lagu AMIR JAHARI lah.... huhuuhuh...


Amir Jahari

credit picture to: SINI

Tadi kan..tadi masa aku bukak blog... Aku tgk kat bahagian komen!!! Aku baca komen, then aku tersenyum sebab ada orang komen blog aku.. Alhamdulilah.. Then aku tutup.. Tetiba aku teringat balik.. Cam pernah dengar nama AMIR JAHARI.. Terus aku bukak balik komen tu.. dan pergi ke blog beliau.. Yes, memang beliau!! Wah!!! Terus menjerit sekuat hati..



Mesti korang kata aku poyo kan post cam ni.. hahahah... ada aku kesah.. yang penting aku terharu!!! Huhuhu.. Thanks Amir Jahari.. Good luck in  your future.. Belajar rerajin.... huhuhuh.. :)




Nur Aischa, sweetie dan semua yang komen entry saya tempoh hari thanks ya!!!! Memang geram betul kalau situasi cam tu terjadI bila beli KFC... Nak baca entry yang mereka dan Amir Jahari komen tu, KLIK SINI!

Btw, ni blog AMIR JAHARI.... Selamat menyinggah ke blog beliau!! :)

7 comments:

Fikri said...

Sblm ni xknal dia sapa. So, skrg dh kenal. Hehe :D

Faizul Osman said...

memang best plak kalau ade org popular yg dtg ke blog kita...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

Fatihah said...

whoaa. amir komen tuu. tahniah :D

cikgu Naman said...

terbaik...bolehlah jemput dia ke sekolah buat persembahan?hehe

babycomel said...

Amir Jahari? mula berfikir siapakah org itu. lupa dah walaupun dulu salu tengok AF ;)
baby follow sini ye,

Cik Aied said...

untungla hott..hahaha

Amir Jahari said...

Adehh, kita manusia yang sama, kalau popular pun, di dunia jek~ jangan nak terharu sangat lah~ hehehehe :D Thanks sebab share my blog ye~ Amir dah start blogging balik skarang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails