Tuesday, September 18, 2012

PERNAH MAKAN WAFFLE STOP? WAFFEL SAIZ BESAR!

Assalamualaikum...

Saja mengisi kekosongan masa..(Padahal tak kosong pun..).. Sebenarnya, baru jerk edit TRANSKRIPSI FONETIK.. Pergh.. naik berpinor mato den... Huhuhu.. So, alang2, bukak blog kejap.. huhuhuh..

Ha, hari ni nak citer pasal WAFFEL SAIZ BESAR!! Saper pernah makan? Aku beli waffle ni kat WAFFLE STOP ALAMANDA (dalam FOOD COURT)..

Mula-mula tu memang tertarik dengna rasa dan bau dia.. Mengancam bro.. Serius... So, aku ngann kawan2 aku, termasuk rumate aku sendiri, menggedik lah beli benda alah tu.. Sementara menunggu masa nak tengok wayang..

Aku ngan rumate aku amik WAFFLE yang harga RM10 tu.. Aper ntah nama dia.. Tapi, ada 2 aiskrim, biskut chipsmore, krim coklat, pisang dan apa ntah lagi.. Ni gambarnya..

Waffle aiskrim yang sedap!

Kawan aku plak si Zuhair tu amik perisa buah-buahan.. Aper ntah namanya.. Kalau kau nampak yang nama FRUIT tu, itu lah kott.. Ha, itu harganya RM 9.50..
Ada 4 aiskrim, krim blueberry, buah aprikot (kalau tak silap aku), krim strawbery, krim coklat, buah pisang kalau tak silap aku..

Waffle buah-buahan!!!!

Tetiba aku rasa cam lagi untung beli yang dia punya waffle plak..huhuhuh...

Tapi!!!!!!1
Setelah beberapa minit!!!!
Tekak aku rasa loya!! Sangat!!! Sebab benda alah tu manis kan... Lepas tu tamak nak makan sorang2.. last2 loya.. Nasib baik aku dapat habiskan.. Rumate aku just makan setengah cam tu jerk..

So, pengajarannya di sini, kalau korang rasa nak makan benda alah tu, jangan tamak sangat.. better kongsu dua.. Lagi untung.. Tak lah loya sangat!!!!

Paperpown, korang mesti try waffle tu.. Sedap!!!!!! :)

3 comments:

Azman Azahar said...

hahha...1.menarik. 2.sedap. 3.dah loya. 4. xhabis....hhaha

Rozuan Ismail said...

pergh sedapnya.huhu

Hanif Idrus said...

Bestnya.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails