Sunday, September 16, 2012

AKU DIMALUKAN DI ALAMANDA!!!!!!!!!!

Assalamualaikum....

Segan.. serius segan. bila teringat balik.. Mestir asa nak tersenyum pun ada, segan pun ada dan rasa  nak masukkan kepala dalam lubang jamban, lepas tu pam dua kali pun ada...

Nak kata aku dimalukan oleh orang lain pun tak, nak kata aku memalukan diri sendiri pun tak.. Haish.. mungkin bagi korang perkara ni cam biasa jerk... benda kecik jerk kotttt.. Tapi, bagi aku, malu tetap malu!!!!! SEGAN!!!!

Camni citer nyer...

Semalam, aku ngan kawan2 aku tengok RESIDENT EVIL 5 kat Alamanda.. Ktorang pergi naik moto.. So, kawan aku ni bonceng aku.. Masa balik pun cam tu jugak.. Nak dijadikan cerita, kan dekat mesin nak cucuk kad sebelum keluar dari Alamanda tu kan ada bonggol..  Bonggol tu plak tinggi nyer mengalahkan banjaran titiwangsa.. Aku rasa kalau ada pertandingan siapa paling tinggi, mesti kalau banjaran titiwangsa tu nak jadi peserta, aleh-aleh bila dia tahu bonggol kat alamanda tu masuk, terus dia tarik diri.. (OK TAK LAWAK..)

Ha, lepas tu plak, masa tengah banyak2 kereta tu, kawan aku menyelit lah untuk pergi kat tempat kad untuk motor plak.. Then bila nak lalu kat bonggol tu.. Kau tahu apa jadi? Mesti kau teka aku jatuh kan?Astaghfirullahalazim.. Mana ada jatuh.. Alhamdulilah tak..Tapi, moto kawan aku tersekat.. Tak boleh nak lalu bonggol tu.. Lepas tu, aku plak sengal, boleh plak main henjut moto tu ke depan sebab aku malas nak turun.. Still tak boleh.. Aku rasa orang dah mula pandang aku masa tu.. Last-last aku turun  dari motor.. Lepas jerk aku turun, terus motor tu boleh lalu.. ARGH!!!!!!!!!! SEGAN sangat!! Aku rasa dah macam kes artis-artis bercerai baru keluar mahkamah plak.. Naik jerk balik motor tu terus tutup muka... SEGAN!!!!!

Tu jerk lah citer aku malam ni.. Kepala aku ni tengah memikir idea untuk wat INOVASI DALAM PENDIDIKAN JASMANI.. Siapa ada idea? Meh tolong aku.. Assgment ni nak hantar dah ni.. Risau plak... Doakan aku dapat idea yang bernas yer.. Amin... :)


6 comments:

emieysandra said...

hik3..lucu la fiq ni, xpe2..
slh motor tu sbnarnye :P

Yui Light said...

Aikkk aikkk...kite pun tgk resident evil kat alamanda gak...tapi hari Jumaat hari tu. hewhew

nida husna said...

kesian2 hahaha

wani said...

sokey la pasal poster tu..saje menggedik bertanya ;)

Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

hahahahahha..lawak3...
relaks jer bro..
kejap jer org gelak..then,lupa la tue..
hehe

dee said...

setelah seminggu baru aku gelak XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails