Sunday, October 7, 2012

AKU JADI PENGACARA KONSERT !

Assalamualaikum...

Konsert Terbuka Amal Tautan Mahabbah atau KONTEMP telah berlangsung semalam. Tujuan konsert ni dijalankan untuk mengutip sumbangan derma untuk TABUNG AMAL PALESTIN. Cehwah..cam ayat dalam buku karangan SPM plak... huhuhu..

Ha, semalam ada konsert nasyid. Alhamdulilah, buat kali kedua aku dipilih oleh pihak penganjut untuk menjadi pengacara pada malam tu.. Tahun pertama masa tahun lepas... Tahun lepas 1 artis jerk iaitu DEVOTEES.. Tahun ni 5 artis iaitu : UNIC, DEVOTEES, DAMAI, HILWAN DAN SUHAIMI IN-TEAM... Aku jadi pengacara bersama ROOMATE aku sendiri semalam.. huhhuhu...

Syok giler weh.. Masa kat belakang pentas asik tergelak kuat-kuat jerk.. Mula-mula tu macam nak formal lah jugak, last-last tak jadi formal pun sebab group2 nasyid tu sangat SPORTING!!!!!! Meh kita tengok gambar...


Ni POSTER KONSERT tu... Lawa kan????

 Aku dengan Roomate aku jadi pengacara pada malam tu... :)

 Ni dengan Suhaimi dan kawannya... Lagu diowang yang baru tu sedap...

 Ni dengan ADI AKMAL.. Pembaca berita kat TV AL-HIJRAH.. Merupakan salah seorang kumpulan DEVOTEES... Dia kata dia baru blaik baca berita, terus datang sini untuk konsert..huhuhuh

Bergambar dengan kumpulan DEVOTEES.. Mereka sangat sporting!!!!!! Nak2 yang pakai topi tu (topi ker namanya???? huhuhuhh


 Bersama UNIC... Ada lagi sorang tu, tapi kat depan...huhhuhu..

 Gambar UNIC dari belakang pentas...


Gambar DEVOTEES dari belakang pentas.. Masa ni diowang nyanyi lagu anuar zain tapi versi acoustic.. serius sedap.. Semua terpukau!!!!!!!


 Ha, ni ahli kumpulan UNIC yang lagi sorang tu... Aku rasa muka aku gelap di situ.. Cam iklan SAFI PERFECT 10 plak.. Muka aku SEBELUM, muka abg UNIC ni SELEPAS!!!!! OH TIDAK!!!!!!!

 Salah seorang ahli kumpulan HILWAN.. Oh yer, ada lagi sorang tu, dia lah yang menganjurkan konsert ni.. Sebab dia salah seorang jawatankuasa pelajar IPG aku.. huhuhuh :)


Ni kumpulan DAMAI...Kumpulan baru kalau tak silap aku.. Aku suka suara mereka.. Lunak sangat...


 Yang bawah tu tiket konsert.. Kertas keras kot.. Cam pergi konsert DATO` CT plak aku rasa.. yang kat atas tu, kad yang aku dapat dari DEVOTEES dan UNIC.. :)


pssssst: Bila tengok peminat semua beria-ia tangkap gambar.. Aku rasa nak tergelak pun ada.. Sebab aku dah puas bergambar kat belakang pentas!!!!huhuhh :)

6 comments:

Ayuni said...

TV AL Hijrah ada wat liputan x?

cik mun said...

seronoknye~

Cikgu Fikri said...

ayuni..

liputan?
huuhhuh..takder :)

Cikgu Fikri said...

yes.. sangat seronok!!!!!!!!!! :)

inche hlovate said...

fuyooo!!! jadi pengacara tu..tak lame lagi boleh la mngacara event yg besr2 pula kan

Edy Fee said...

wah femes la ni.hehe tahniah2.hehehehe penah gak diorang dtg IPG PERLIS thun lpas

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails