Thursday, October 18, 2012

SUSUK YANG HALAL

Assalamualaikum...

Arini aku bukan nak cerita pasal SUSUK.. Tapi, nak cerita pasal betapa peliknya aku dengan keyword search kat blog aku ni..

Kau tahu, aku rasa blog aku ni dah macam blog yang bukan-bukan plak.. Macam-macam keyword ada.. Yang lucah-lucah pun ada.. Kuang asam betol..


 Kau tengok tu ha.. ish..ish..ish.. yang kaua hitamkan tu, keyword yang merepek2..

Yang paling aku tak boleh blah tu, ada plak search pasal SUSUK YANG HALAL..
Aku rasa orang yang search tu mesti nak try pakai susuk, tapi takut dengan hukuman Allah S.W.T..  Senang citer, kau amik air wudhu jerk, lagi bagus.. Lagi Nur tu datang... kan???

Ok tu jerk, entry ringkas.. Yang penting, JANGAN HANYA NAK CANTIK SEKARANG, TAPI MERANA DUNIA AKHIRAT.. 

3 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

susuk mn ade halal...huhuhuhu

Hanif Idrus said...

Ada!! Jamu susuk dara...hahahahha

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

hahahahaha..nak jugak susuk halal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails