Friday, November 9, 2012

MAKAN-MAKAN DI PAK LI KOPITIAM

Assalamualaikum...

Korang pernah dengar tak PAK LI KOPITIAM? Ha, macam-macam cawangan dia sebenarnya.. Tapi semalam, aku pergi kat cawangan GIANT KLANG SENTRAL... Camner boleh tertarik plak nak makan sana? Mula2 dulu kawan aku ada jugak citer pasal PAK LI KOPITIAM., Tapi aku takder amik kisah sangat.. Lepas tu aritu, aku terbaca blog REMY HAZZA.. Terus tertarik nak pergi..

Ok, meh kita tengok apa yang aku ngan kawan aku  makan...

Buku Menu Pak Li Kopitiam! :)

 Ni namanya Ipoh White Coffee kalau tak silap aku.. Rasa cam kopi susu mak aku buat plak.. Tak berapa pekat, tak berapa manis.. Terus feeling-feeling macam kat Ipoh..huhu

 Ni Mee Udang.. Kalau korang makan, dia akan bagi sambal tau.. Ha, sambal tu kena letak tau.. Baru sedap rasa nyer.. Mee Udang ni bagi aku ok. Tapi, kuah dia tak berapa pekat.. AKu suka kuah pekat! :)

 Yes.. Ni yang  terbaik!!!! Aku suka!! Walaupun comel dan berharga RM 1.90, tapi aku suka!!!

 Ni kawan aku punya, CENDOL DURIAN.. Kawan aku nak beli cendol yang ori tu, tapi dah habis.. Cendol yang ori tu selalu habis.. Sebab katanya sedap.. So, dia beli Cendol Durian.. bagi aku Ok gak lah..

Ha, ni kawan aku beli gak.. Namanya French Toast kalau tak silap aku.. 1st time makan.. Roti TELUR yang digoreng bersama inti kaya.. Dimakan bersama madu dan butter.. Terus feeling2 macam kat Eropah plak..huhu..

Ha, macam-macam kan? Tapi masa nak bayar tu, aku tengok ada sorang ni makan CHICKEN CHOP.. Serius menggoda aku weh.. Nampak sedap jerk chicken chop tu.. Rugi plak tak makan!!!! Nasi Ayam Lemon pun nampak sedap!! Tapi secara jujur, better korang try ROTI BAKAR dia.. Aku suka!!!!

thanks to Syafiq Musleh sebab bawak aku datang sini.. :)

4 comments:

Remy hazza said...

terbaik bro.... sayes remy ckp.... makanan kat situ boleh tahan.... dan yg paling best rege dia memang berbaloi2..... next time boleh pi lagi...... try ayam lemon atau yg lain......

Syaifuddin Alias said...

hamboi macam sedap je :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

nak cendo duriann tuuu...sedappp oo

huhu


http://www.facebook.com/nanacahaya87

FB nana tau..add ye..hehe

Hanif Idrus said...

Remy Hazza tu memang pakar mkn..hihihi.
Patut pergi........

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails