Monday, December 24, 2012

First Time Aku Buat Parody Filem!!!! | Parody Filem Tolong Awek Aku Pontianak!

Assalamualaikum...

Korang pernah tengok filem TOLONG AWEK AKU PONTIANAK? Bagi aku filem tu best gak lah.. Sweet bila tengok lakonan Zahiril Adzim ngan Sazzy Falak..huhu.. So, tetiba terfikir plak nak baut parody kan.. Sebenarnya aku buat benda alah ni dulu untuk join 1 contest anjuran FukkenLOL, tapi tak jadi plak aku nak anta.. Cam segan jerk..huhu... So, tetiba arini datang plak mood aku  nak publish kat sini.. huhuhu..
Ni part masa Zahiril Adzim kena attack ngan Pontianak jahat kakak si Sazzy Falak tu...


Tu jerk lah...Merepek jerk kan.. KBAI.. :)

22 comments:

hnahdy said...

salormoon pun masuk sekali.. :)

ZWAN SABRI said...

kelakar.. tersenyum aku tengok.. ;)

fifie said...

Kenapa nak malu pulak fiq? Okay lah tu. Hehehe

yaya said...

hi2 again! me now part 4 degree. ipkb and currently twinning dgn uitm :)

Chic Na said...

err tetiba keluar sailormoon lak. haha..

Cikgu Fikri said...

hnahdy..

hahah..tetiba dtg idea tu.. :)

Cikgu Fikri said...

Zwan Sabri..

hahah.thanks bro.. :)

Cikgu Fikri said...

fifie..

huhuhh..mmg segan dulu nk masuk contest tu... ok ker? thanks :)

Cikgu Fikri said...

yaya...
owh..twinning ngan Uitm.. TeSL ae? :)

Cikgu Fikri said...

Chic Na..

haah..tetiba dtg plak idea nk letak sailormoon..huhu :)

dian.dyan said...

hahaaa..
pandai plak ko buat menda ni kan fiq. hehee..

next time blh letak kamen rider or ultraman ke? hihi

Cikgu Fikri said...

Dian...

hahahaahah.. tu lah, nnti tetiba dtg idea lain.. nk try wat gak.. :)

Nurul Faiz said...

kalau tengok malam-malam takut jugak ni.

ahsfantasy24 said...

hehe.. lama tak nmpak silormoon,
fiq bela upenye :D

Jiera Taufik said...

hahah comel je ,serious kelakar .

Cikgu Fikri said...

Nurul Faiz..

haah..citer tu klu mlm2 bole thn seram..tp lawak.. :)

Cikgu Fikri said...

kak ashfantasy24..

fiq bela? hahahah.. ada2 jerk kak ni :)

Cikgu Fikri said...

Jiera Taufiq..

huhuhh..thanks :)

Nazmin Nazifa said...

Hahaaa,comel je XD

Cikgu Fikri said...

Nazmin Nazifa..

huhuhu..thanks :)

afifudinsohaini said...

haha..memalu pulok..
http://www.jeritpekik.my/2012/12/senarai-entry-entry-terbaik-dari_26.html

afifudinsohaini said...

haha..memalu pulok..
http://www.jeritpekik.my/2012/12/senarai-entry-entry-terbaik-dari_26.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails