Friday, December 28, 2012

Jom Join Segmen Khas Rakan Bloglist Oh Gosip Artis dan Menang RM50

Assalamualaikum..

Nak duit RM 50? Meh join segmen ni..Menarik bagi aku.. Kau tahu, dah lah internet aku slow nak mampus.. Gigih aku main refresh blog OH GOSIP ARTIS sebab nak follow blog ni... Sungguh-sungguh tau walaupun masa tu dah pukul 3.20 pagi...huhhuhu..


Simple jerk GA ni..just follow, like FB PAGE and letak banner kat sidebar.. Then wat entry..Mudah bukan? So, try tau..hadiah dia superb!!huhu

Blog ni menarik bagi aku.. Penuh dengan kisah artis.. So, apa kata korang join.. Yang paling best sekali, akan dimasukkan dalam BLOGLIST OH GOSIP ARTIS.. Ha, so jom lah try...

KLIK LINK KAT BAWAH NI:



Good Luck yer semua...

10 comments:

Pykaa Pdott said...

good luck cikgu :)

Normizan Nordin said...

Alhamdulillah... semoga segmen ni mendapat sambutan daripada blogger-blogger semua... Tujuan Admin adalah untuk memasukkan 50 kedalam senarai bloglist Oh Gosip Artis. Sekiranya target Segmen ni berjaya mengumpul 200 peserta dan keatas. dengan besar hatinya Admin akan menaikkan jumlah wang RM100 kepada pemenang yang pertama (dalam bentuk wang dan akan di transfer ke akaun anda) + topup RM10 dan kepada peserta ke-2 hingga ke-10 admin akan berikan topup RM10.Maka jumlah keseluruhannya RM200. Harap mendapat sambutan sebelum tarikh tutup 31 Disember nanti. Selamat bersegmen semua. Dari Oh Gosip Artis.

Cikgu Fikri said...

Pykaa Pdott..
tq pika..huhu :)

Cikgu Fikri said...

Normizan Nordin...


huhuhu..thanks sbb anjurkan GA yang best ni.. :)

TiranaAduka said...

gud luck cikgu fikri

Cikgu Fikri said...

Tirana Aduka..

thanks :)

aini shahroni said...

jom join segmen pertama saya Segmen:Apa Kata mereka??

TiranaAduka said...

nak tau juga keputusannya

Normizan Nordin said...

Salam hormat kepada yang menyertai peraduan ni.. Nampaknya penyertaan ni tidak mencapai ke sasaran yang di inginkan oleh admin..dan hadiah yang ditawarkan oleh admin akan ditarik balik.. Walaubagaimanapun admin bermurah hati untuk memberikan RM10 topup kepada semua yang menyertai peraduan ni.. Sila emailkan nombor telefon dan network anda ke careeron9@gmail.com
TQ semua.. Support me.. OhGosip Artis..

Normizan Nordin said...

Tq.. Cikgu.. saya dah emailkan no topup ke e-mail.. Sila check email box. TQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails