Wednesday, December 26, 2012

JUARA VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA 2

Assalamualaikum..

Keputusan Konsert Akhir Vokal Bukan Sekadar Rupa 2 baru sahaja melabuhkan tirainya... Secara jujur bagi aku, aku sangat minat dengan MAR!!!!!! Serius weh..Bagi aku sepanjang 3 pusingan iaitu :

PUSINGAN MEDLEY :
Bagi aku masa ni, memang terbaek lah Ucop.. Serius weh.. Part dia tarik tinggi tu memang terbaek!!!! Mar plak masa dia bawak lagu rancak tu, juri kata cam ada kesalahan sket..
PUSINGAN LAGU SENDIRI :
 Lagu baru ucop : JUJUR PADANYA
Ciptaan : Yuzai

Lagu baru Mar : Maafkanlah Cinta
Ciptaan : Ajai

Kata juri, penjiwaan lagu kurang untuk Ucop..mungkin sebab dia tak biasa lagu ni.. Mar plak Ziana Zain kata terasa gak penjiwaan dia sket dan lagu baru dia sedap!!!!

PUSINGAN BATTLE : Azmeer kata Mar menang untuk pusingan battle...

Kelakar weh kalau kau tengok Ucop bawak lagu English..lagu pompuan plak tu.. Bijak betul Mar dia bagi lagu tu kat Ucop.. Kalau kau tengok DIARY VOKAL petang tadi.. Kesian Uchop nak nyanyi lagu tu.. Susah bagi dia...Tapi seronok tengok Ucop cam tu..Dia jujur..Tu lah diri dia... Walaupun sebutan dia ntah haper2 kata juri.

Aku tak sangka MAR boleh bawak lagu Bujang Senang dengan baik.. Terasa rock dia weh.. Ada sket2 blues di situ..pandai Mar main ubah-ubah... Lepas jerk Mar nyanyi lagu rock tu, terus juri pening kepala siapa yang menang...

SO, SAPER PEMENANGNYA?
JAWAPAN:


UCOP!!!
TAHNIAH DIUCAPKAN!!!

Aku target Mar tau.. Serius best bagi aku...huhuhu...

Paperpown, tahniah diucapkan buat Mar dan Ucop!!!!

4 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah...

Syazuwani Ramlan said...

tak tengok pon vokal neh sebab tengah stdy time neh. housemate yg laen sume tgok la. bising gak dorg tgok vokal neh.

yana aina said...

TAHNIAH PD UCOP .. yana xtgk

cawanmerah said...

ucop best nyanyi lagu omputih.
lirik ke laut ke,hape ke, lantak! hahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails