Friday, December 21, 2012

VIDEO KHAIRUL FAHMI (APEX) DAN LEUNIEY MENYANYI

Assalamualaikum...

Pernah dengar Khairul Fahmi Che Mat dan Leuniey Natasya menyanyi?? Sweet weh.. Aku baru dengar sket jerk sebab internet aku slow plak.. Argh geram aku ngan line internet ni!!!!! Walaupun benda ni agak lama gak dah dipost oleh blogger lain sebelum ni, tapi aku tetap gak nak post dalam blog ni.. sebab aku rasa, ada lagi mereka yang belum dengar...huhuhhuh

So, cuba korang dengar.. Bila aku tengok macam sweet plak!!!! huhu :)



credit to: THRGEGAR1 kerana upload di Youtube.com :)

6 comments:

Cik Jelly Chan (CJC) said...

comeinya depa....

Cikgu Fikri said...

cik jelly chan..

huhhu..tau xpew..
nmpak sweet jerk.. :)

fifie said...

Tak dapat dengar line slow. hehe.

Cikgu Fikri said...

fifie..

yeker? td pun fiq xdpt tgk pnuh..tgk sket jerk..line slow...

Cik Aied said...

sedap gak suara dorg..haha

Cikgu Fikri said...

Cik Aied...

agak lah... huhuhuh :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails