Tuesday, March 5, 2013

MAIN MISSED CALL-MISSED CALL

Assalamualaikum...

Maaf kengkawan semua sebab dah mula jarang update blog dan jarang jengah blog korang.. Maaf banyak-banyak.. Tapi jangan risau, in shaa Allah bila dah free sket, aku akan lawat... Maaf sekali lagi..

Ok, tadi masa tengah duduk-duduk, tetiba teringat plak pasal MAIN MISSED CALL2... KOrang pernah tak buat macam ni dulu? Atau korang sendiri yang selalu kena kacau dengan missed calls ni? Dulu masa zaman sekolah, aku suka main missed calls2.. Hahahahaahah.. Rasa macam best plak kan? Agak-agak bila orang tu dah nak angkat, kita terus tutup...

Tapi bila time kita plak yang kena kacau, rasa geram yang teramat........ Nak-nak kalau kena kacau ngan nombor yang tak kenal.. Rasa geram yang teramat!!!!!! Lepas tu, bila kita tanya, SAPER NI?? Tak balas pulak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak pun buat main-main.. Memang siotttttttttttt!!!!!!! haha...

Mungkin tu kotttt antara salah satu sebab kenapa kita tak nak bagi nombor phone kita kat orang yang tak dikenali kan? hahaahahaah... Tapi tu dulu lah kan, zaman muda remaja.. Cehwah.. Agaknya sekarang ada tak orang yang dah besar panjang pun nak main missed call2? :)

11 comments:

AKU CHUN said...

Jap jap.. Nak miskollll.

Anisa Anuar said...

sekarang pun buat lagi...hehehe...ala2 prank paling mampu boleh buat..

Vee Lea said...

Aik. Hahahaa. Ada jugak penyakit mcm ni yer? :p Maybe zaman dulu kot. Sekarang tak lagi, Im a teenager and tak pernah nak main miss call ni. Zaman dah berubah, skrg spam notification jer. Haha. Tapi selalu jugak dpt miss call dari unknown. Thats why tukar number ;D

Faridzuan said...

Paling geram bila orang SMS kita tapi tak bagitau dia tu siapa, kenal kita ke tak. -.-

Nana Liena said...

bila buat orang suka..bila terkena tension..huhu..main2 missed call bila nak suruh org tu reply mesej cepat2 o suruh call balik..ahaha

sharul izam said...

tahu takpe... miscall org

hana hadi said...

bg no fon. nak main gak. hahaa

masa dalam kelas. lectre mengajar, pstu rasa mengantuk. main la miscal dengan bdk2 kelas. hilang terus mengantuk. pastikan silentmood. kalau yang baru nak kena mscal tu sah2 dengar bunyi handset..

Cheida_Mymee said...

zaman mean mengorat dulu hahahahah..
mcol2.. hahaha.. hmm kisah lama hihi

Chic Na said...

dulu la sekarang takde dah. hehe..

NARDtheNERD said...

layankan aje miss called tu. hehe.

Opah Kentang said...

masa sek dulu selalu hehehhe :) sekrang nie hp pon tak tengok dah. hoho

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails