Tuesday, March 26, 2013

MISI KE BEIJING

Assalamualaikum...


Sekarang tengah siap-siap dengan segala alatan dan perkakas untuk ke Beijing... Tengah pikir, nak buat apa agaknya selama 6 JAM dalam flight AIR ASIA.... Perjalanan mula 7 pm dari LCCT ke BEIJING..

Risau jugak dengan cuaca sejuk di sana..  Mata wang yuan China belum tukar lagi.. Tadi kawan aku pergi kat WARTA BANGI tu pukul 9.30 pagi, masih lagi tak bukak... Kena pergi sekali lagi...

Risau jugak dengan persembahan kat Beijing Foreign Studies University nanti...Semalam ada penambahan konsep. Tambah 1 persembahan puisi dan wayang kulit kat hadapan tarian Endang.. Hope semuanya ok..

dan...... risau gak sebab 7 hari tak dapat UPDATE BLOG!! Aku tak bawak lappy!! Tinggalkan kat Malaysia... Mesti rindu ngan kawan-kawan blogger kat Beijing nanti... 

Kawan-kawan tolong doakan agar kami selamat dan semuanya baik sahaja di sana yer.. Amin...

19 comments:

Azwar Syuhada said...

Wow p Beijing meyhh..Jauhnya..

Good Luck cikgu Fiq!! ..>_<

Vee Lea said...

Seronoknya dapat pergi sana!!! Kalau Vee confirm bawak buku cari kata, teka teki, and some novels. Lebih suka buat benda camni dalam airplane. Skali skala memisahkan diri with gadgets. Haha. All the best ye! Semoga semuanya berjalan dgn lancar, semoga selamat pergi dan kembali! Jgn lupa buah tangan ;)

Musfirah Hasan said...

Dalam flight 6 jam boleh tidur, tengok tivi dll. Hehe. Jangan risau, perasaan teruja boleh memanipulasi masa. Semoga urusan di Beijing berjalan lancar ! Have fun there ^^

Musfirah Hasan said...

Dalam flight 6 jam boleh tidur, tengok tivi dll. Hehe. Jangan risau, perasaan teruja boleh memanipulasi masa. Semoga urusan di Beijing berjalan lancar ! Have fun there ^^

Miss EFEO said...

wah. sangat menarik. sampai je beijing kot. moga selamat dan lancar semyanya ye cikgu !

Cik Aied said...

semoga selamat dan dipermudah segala urusan :)

Nazmin Nazifa εїз said...

Bestnya :)) Semoga berjaya ya ! In syaa Allah ...

nadzim bakri said...

nak ikut cikgu...waaa..bestnyerrr
musim ape ek skrg kat sne??

nadzim bakri said...

bestnyer

cik chinta said...

best jln (: timba pgalaman

YaNa Yassin said...

Dalam flight tido jerk,.. kat Beijing FB di block,.. tapi blog boleh buka,.. cuma x semua blog boleh.

Munira Muhiyddin said...

Semoga semuanya selamat & dipermudahkan. Amin.
Have fun Fiq.
Nak nak T-Shirt I Love Beijing 1 boleh? *kelip-kelip mata*

Hanif Idrus said...

Semoga sukses disana!!

Scarlett O'Hara said...

Bestnya gi Beijing! Nak ikut tak boleh, jadi tag jelah ye.
http://scarlettj1.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Vee Lea said...

Cikgu Fiq! I have to inform you here cos cikgu takda shoutbox. You are listed as one of my top commentators and I've special entry for you. Baca sini > http://vaneelea.blogspot.com/2013/03/my-top-commentators.html

Thanks!

Faridzuan said...

Alhamdulillah, seronok dapat merantau ke negara orang! Patutlah jarang saya tengok bro update entri ni. Moga dipermudahkan segala urusan! ;)

hana hadi said...

bestnya dia...

Anonymous said...

This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something which helped me. Thank you!

Also visit my web blog; discover more here

Anonymous said...

I don't know whether it's just me or if everyone else experiencing issues with your blog.
It appears as if some of the text within your posts are
running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well?
This may be a problem with my browser because I've had this happen before. Kudos

My site Additional Info

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails