Thursday, May 23, 2013

FILEM FAST AND FURIOUS 6 BEST!!!!!

Assalamualaikum...

Fast and Furious 6 sedang melanda rakyat Malaysia sekarang! Lebih-lebih lagi student IPG yang baru habis exam tadi..Apatah lagi jika paper exam tadi merupakan paper killer! Pasti berpusu-pusu menuju ke mall utama! Hahahaahah...



Sebenarnya korang jangan salah faham! AKu belum tengok lagi filem tu. Cadang nak tengok ngan adik aku nanti... Tapi tadi, ramai update status kat FB, lebih kurang begini katanya:

Fast&Furious 6 Best!


Betul kah? Aku pun tengah membuak-buak nak tengok ni..Mula2 masa zaman siri 1 hingga 4 dulu tak minat sangat..Bila yang kelima, rasa macam best plak! Terusssss minat!

Ada yang dah tengok? Best ker? huhu

7 comments:

Nazmin Nazifa εїз said...

Nak tengokkk jugak ! Tak sabar . heee

Cik Diana said...

best sgt la tu maksudnya. hehe.
syook la dh abeh exam. jOm pesta konvo plak

Vee Lea said...

byk org serbu pawagam, vee serbu internet je. ahahaha. jom tgk online sama2 :p

Cheida_Mymee said...

nk g tgok jugalk!

tunz said...

lor..ingtkan dh pi tgk..
mama tunz kena bawak2 ank2 gi nonton jugak..last pi tgk ironman hr tu...fiq ni cikgu dh bis study ke

Cik Jelly Chan said...

ramai yang cakap best...haha

Hanif Idrus said...

Aku pun tak sabar. !!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails