Sunday, February 16, 2014

MAKAN-MAKAN DI RESTORAN HOT n COLD JALAN REKO KAJANG

Assalamualaikum..

Fuh, dah nak dekat sebulan tak hapdate blog! Hahaha.. Biasalah, bila dah start praktikum, memang blog ni akan kesunyian.. huhuhu..Okay, hari ni aku nak cerita fasal makan. Aritu, kawan aku tag aku dekat FB fasal satu kedai makan ni.. Link ada kat bawah entry ni yer..So, nampak sangat menyelerakan.. Kebetulan pulak, petang tu memang balik kampus, so apa lagi, malam tu terus berjimba lah.. huhu..

Lagi satu,sebenarnya  aku tengah meREWARDkan diri aku sekarang..Alhamdulillah, apa yang aku buat dah selesai..Moga-moga hasilnya berjalan lancar dan dipermudahkan..Amin..So, antara salah satu reward untuk diri aku, nak makan western!!! huhu

Okay, makanan kat sini harganya okay-okay sajorh.. Tapi, steambotnya murah..RM20 UNLIMITED okay.. Makan sampai nak terberanak pun boleh! Kat sini macam-macam ada, bukan setakat western, tapi steambot, cake dan airnya pulak unik-unik..huhu..

Meh tengok gambar dan harga :


Teh Tarik Float : RM 4.90
Agak tawar mula-mula..Aku suruh akak tu tambahkan susu dan ais...Thanks akak :)
 Bandung Volcano = RM 6.90 rasanya...ingat-ingat lupa pulak.. huhu

 Carbonara with Meatball..Masa ni promosi..RM10 sahaja..
Cadangan penambahbaikan : Rasanya kurang lemak dan terlalu cair..Kalau dipekatkan dan lebih lemak, pasti lebih mantap! Meatball tu sedap! huhu



Special Chicken Chop with Macaroni Cheese : RM14.90
Not bad jugak..Yang penting chicken chop dia mengenyangkan..sebab agak tebal dan menggunakan bahagian isi...huhu



Ni plak aiskrim main design sendiri!! Hahaha.. Kawan aku dia amik STEAMBOAT..So, sekali dgn aiskrim ni lah kan.. Masa tu perut aku dah kenyang.. So, tetiba teringin nak rasa aiskrim, mintak tolong dia amikkan..Sekali dia amik banyak macam ni..hahahaahahaha.. Not bad lah.. huhu

Paperpown, alhamdulillah aku puas hati dengan kedai ni...Kenyang!!!! huhu..Untuk maklumat lanjut, boleh ke SINI


6 comments:

Nazmin Nazifa εїз said...

Aiskrim tu yg paling menarik perhatian Min.hihi .. Air dia tu untuk seorang ke ?? hahaha uniknya... XD

Vee Tarleah Ricky said...

Mahaaaaall kott harga makanan tuu -,- Baik buat sendiri kat rumah.. Haha :p Tp sungguh melaparkan gambar2 nyaa ..

Hanif Idrus said...

Menyelerakan

dian.dyan said...

fiq!!!!
rinduuu nyaaaaa kat blog ko
hahahaa

lagi rindu
nak komen mcam ni hah!!!






kat bangi banyak kedai sedapppp3
aritu buka posa kat sana..
tak tau apa nama kedai tu
tp memang awesome laaa
hehee

Cik Aied said...

2 kali aku pusing cari kedai ni tp x jumpa.. :(

AYuNG said...

nmpak sedappp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails