Thursday, December 9, 2010

AKU DAN BEN ASHAARI????

AKU NAK MENJERIT SEKEJAP BOLE TAK???

ARGH!!!!!!!!

eH, tak BOLe jerit kuat2, nanti orang ingat aku kna rogol plak..(ha? rogol? motif??)
huhuhu...Ha, saper yang blom tau tu, mesti tertanya2 aper kaitan aku dengan ben ashaari tu..
Aku tau, mesti korang bermonolog:

APerlah perasan cikgu ni, nak dikaitkan ngan blogger terkenal tu..



Huhuhu..Aq bukan nak perasan ke aper...Tp, aq mmg tgh terharu+terkejut gler2 ni..(pakej tau)
Sbnrnyer, aku cdg nk tdo awal sbb aq tak braper sihat arini...(nak kata mengandung tu, x lah plak sbb aku ni lelaki)..diserang selesema melampau!!!! Tp, bler aq bukak jerk blog aku, aku rasa pelik:

EH, KNP TETIBA JERK BLOG AKU NI RAMAI PELANGGAN?

Pastu, aku tgk followers aq terus cecah 1002!!!!

wAH, biar betik??!!!!
Terkejut aku..Rupa2nyer akU MEmenangi pakej umrah, eh tak lah, aku menang contest CUBA TEKA dari Ben Ashaari...


Dalam contest tu, dia bg gmbar air, so kita kena teka air apakah itu?
encik ben nak jwpn PALING TEPAT. Pastu, aku baca entry teka-teki tu btol2:
Antara klu yang berguna ialah:

"saja dating ngan wife kat restoran arab di Precint Diplomatik yang mana skang menjadi feveret aku untuk makan.. hehehe.. Bukan pe , ayam panggang dia lembut giler kat situ di samping roti nan dia yang mmg sedap !"

Ha, pastu aper lagi, kata dunia di hujung jari kaki kan? So, aku pown dail talian NUR, eh salah, aku taip RESTOREN ARAB DI PERSINT DIPLOMATIK kt google..Pastu, benda2 pelik plak kuar..Aku cuba, cuba n tukar cm2 keyword kt google..Aleh2, aku terjumpa satu bloG ni:

SAYA PENGGEMAR MAKANAN!!!!

So, kt situ, ader 2 jenis air yang sama warna.. AIR LASSI ngan AIR PISANG..sO, dgn mood yang diserang selesema, aku teka jerk lah air pisang..Nak teka air Lassi, mcm pelik plak..Mybe aku pkir ben ashaari nak promote air pisang yang pelik kt blog dia, so aku teka air pisang..Tetiba bila aku tgk keputusan, xsangka plak btol seh...
Nak terberak aku dibuatnya..(OK TIPU)..
Ni link review khasnyer: SINI

hUHUHu..Serius terharu...tP, ni bukan usaha aku sorang, ni gak usaha pemilik blog SAYA PENGGEMAR MAKANAN tu..Kepada tuan punyer blog, fiq ucapkan terima kasih byk2!!!!
Suka gler tgk blog tu, byk makanan yang sedap2..huhhuhu..
Kepada mereka yang jengah and follow blog aku sampai jd seribu tu..

TERIMA KASIH KEREPEK UBI, SENANG2 SINGGAH LAGI!!!

Kpd Encik Ben Ashaari..Fiq ucapkan terima kasih..Serius terharu!!!! :)


40 comments:

kay yea said...

huhu..tahniah cekgu~~ :D

Ayuni said...

salam...hikhik, abg Ben tu baik kn....

Jeely jelly said...

haha.. saye dtg sini n follow pun sbb bace blog abg ben tu.. :)

.:: Zul ::. said...

kn ak dh ckap..ko ni blogger hot..ko x caye..haha..thniah2~

Izamir Ridzwan said...

salam.. cikgu mmg hebat lah

Tok Esah said...

tahniah lah cikgu!! hehe

Nur Afiqka Rohmat said...

tahniah!!!
jp lg mst blog penggemar mknan 2 dpt 1000 follower gak cm ckgu...
hahahha~

Cikgu Fikri said...

kay yea...
terima kasih..
heehee....

Cikgu Fikri said...

Ayuni..

Ha`ah..
dia mmg baik.
suka g blog dia, sbb dia update entry mmg laju...Dlm 1 hari tu berkali2..
huuhuuh.....

Cikgu Fikri said...

Jeely..

yeker?
thanks yer.. :)

Cikgu Fikri said...

zul...

hahaha..
apernyer yg hot..
anyway, thanks...
huhuhhu :)

Cikgu Fikri said...

Tok Esah...
Terima kasih byk2.....
huhhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

izamir....

huhhuh..
waalaikumussalam...
hebat?
x lah kebetulan tu..
nasib baik blog makanan tu ader wat entry..
Anyway, thanks...

Cikgu Fikri said...

Afiqka rohmat...

hahahahha..
ha`ah kan..
lps ni dgn dia2 skali dpt kwn..
huuhh :)

A.D.A.M. said...

SUka la tu kan. =D

M y M y said...

tahniah..hehehe

YanaMIB said...

wallaweyy dasat tu..tingin gak nk join segmen² kt blog ben..tp segan..haha..boleh? =P


psst: suka pantun tu..wewiitt~ ^_^

oya zihanee said...

+ chomel la blog nih~~ akakkk suke2... +

cik aied said...

amboi..cemerlang ko fikri! ape2 pun tahniah :)

Cikgu Fikri said...

A.D.A.M

huhuhu..
sgt suka seh.. :)

Cikgu Fikri said...

MyMy

Huhuhu..
Samer2... :)

Cikgu Fikri said...

Yana..

hahahaha..
segan pew nyer?
masuk jerk...
huuhhuhu..
anyway, thx.. :)

Cikgu Fikri said...

Oya...

aper yg comel kat blog ni kak?
tuan dia ker?
huhhuhuu.....

Cikgu Fikri said...

cik aied...

cemrlang ker?
gemilang dan terbilang xder?
huuhuhuh...
thx :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cikgu Fikri said...
This comment has been removed by the author.
ijam ismail said...

hahahahaha...
kirim slm ben lorh.
kakaka...
wek..
=p

Cikgu Fikri said...

ijam...

ok,
aku tulis kt cni..

ENCIK BEN,
IJAM KEM SALAM!!!

pUAS hATI?
huhhhuu....

Anonymous said...

amboiii...komen saya dh kene delate...macam mana nih...x profesional langsung la...nk komen yg d puji ja...kdg2 kita juga kene terima komen yg kritik baru bley taw mane kelemahan kita...klu nk asik d puji ja sampai bila nk taw kelemahan kita...dh macam ddR pown ada jugak...apapown renung2kn la kata popular ni...JANGANLAH TAKUT DENGAN KRITIKAN TP TAKUTKN LAH DENGAN PUJIAN KERANA IA BOLEH MENJATUHKAN ANDA...BIARLAH KITA NI HIDUP X DI PUJI MATI X D KEJI...PEACE SELAMAT BERAMAL...

Cikgu Fikri said...

COP..
aNOnymous ni bukan syafiq ker?
larh...
klu tau biarkan td...
sorry2..
tulislah balik komen tadi tu..
huuhuhuh.........

Anonymous said...

siapa syfiq????...tgk komen pown nk dari owng yg d kenali ja...

Cikgu Fikri said...

anonymous...

sbb syafiq tu jerk yg slalu jd anonymous kt cni.,..,
kwn aq ler..
sajer nak kenakan dia,
tros delete komen tu...
so, sper anonymous ni?
nk main rahsia2 plak..
bgtau jerk lah nama tu...
huhuhu.....
anyway, thx 4 da komen....

Anonymous said...

btw...saya pusaka bonda....

Nurul Ain said...

tahniah2!!~

Cikgu Fikri said...

aNONymous:

pusaka bonda?
nak link..
t bole sy follow..
tukar2 pndpt ker?
huhhuhuh.......

Cikgu Fikri said...

nurul ain

thx..
huhuuh :)

Anonymous said...

(anonymous baru dtg)
hahaha!!
jgn cm hanjeng sgt komen2 owg bukan2..nk jatuh kan owg tgok la kiri kanan dulu dek..kang ade kene langgar LORI KONTENA!!
HAHAHA...
ape2 pun xyah la nk keji and then nk bg nasihat pulak....MOTIFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF....
lol....

Anonymous said...

kpd (anonymous baru dtg).....klu x suker bace komen...tak payah la baca..x da niat pown nk keji cuma sama2 bg pendpat...yg nk EMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!....sgt nih kenapa....DATANG BULAN AGAKNYA.....

Munira Muhiyddin said...

wow fiq , congrats 1000++ follower .
TERBAIK .

Cikgu Fikri said...

Moon....
thankz..
anyway,
aq still ingat berkat tunjuk ajar ko kt aq.,...
thx sgt.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails