Sunday, December 19, 2010

Alahai Nenek..........

Assalamualaikum...

Arini cikgu nak ajar subjek NENEK SAYA..Saper tau apa itu maksud NENEK???

Mariah Kari : Sejenis Kotak pensel cikgu..

Cikgu: Kepala hotak ko...(ish, x elok maki anak murid)..Saper lagi nak jwb?

Senah Aguilera: Menurut Kamus Dewan Bahasa Edisi Keempat, halaman 345, nenek
didefinisikan sebagai.............

Cikgu: Ok..ok..tak pew..dh mcm prof lah plak..Nenek tu sebenarnya merupakan seorang ibu kepada ayah atupun mak kita..itulah dlm bahasa mudahnyer..Faham tak murid2? Ok, arini cikgu nak tunjukkan kepada kalian semua tentang nenek-nenek yang ada di seluruh dunia..Jom!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.fUYOOH...giler kentang woo...


Pergh...mesti atlet gimnastik SUKMA ni..(ha? aper motif SUKMA?)


Miss Phuket kategori WARGA EMAS kot...


Menikmati pemandangan indah di tepi pantai..heheeh


Tyra Banks!!!!
This is my best photoshoot..


Laju..laju..BUAIku laju...


BergerAK dengan lebih ekspress..


Utk gambar last ni, bg aku ader dua maksud..lawak memang lawak..Tp, benda macam ni, tak mustahil terjadi kat negara2 teluk yang tengah berperang tu..Semua peringkat umur, tak kira kecik atau besar, masing2 akan cuba nak pertahankan keluarga masing2 drpd ancaman musuh..Yelah kan, kalau dah tgk family sendiri kena bunuh depan mata, takkan nak diam diri semata? Betul tak?

Paperpown, tu jerk lah utk hari ni...Sekadar suka2 jerk..tp, serius, biler aku tgk nenek yang tgh bersenjata tu, muka dia nmpak bersungguh2 nak menentang musuh kan?

SUMBER: DAILY HAHA



34 comments:

cik aied said...

haha..nenek yg first tu kelakar!

Syiela O-lala said...

kelakar la nenek nenek nihh.

Cikgu Fikri said...

aied...

heheeh..
klakar ker?
huuhhuh

Cikgu Fikri said...

Syiela..

mmg klakar nenek2 tu..
huuhhuh :)

AfiQ said...

hahahaha.. curlas nenek2 tu!! idop nenek!! hahahaw

Cikgu Fikri said...

Afiq...

hahahaaha..
hidup nenek..
hehhe :)

ijatnuar87 said...

hehehe..kang xpasal2 murid2 blk umah,pastu suruh nenek diorag wat cam dlm gmbr,hehehe

Cikgu Fikri said...

ijatnuar87....

tulah psl..
risau gak ni..
hahaahah :)

Zara Affendi said...

huhu.. mcm2 aksi jek. mcam ane lah aku kalo da jd nenek nanti. ^_^

Cikgu Fikri said...

Zara Afendi....

heheheh..
mmg byk aksi..
ha?
dh jd nenek?
agak2 mcm ni ker?
huhhuhuh :)

AMMAR YASIR said...

Ganas betul nenek-nenek sekarang ni

Cikgu Fikri said...

Ammar Yasir...

hahaahaha..
mmg ganas nenek2 zaman skrg ni...
risau aku,,.
huuuh :)

zazaw said...

HAHA .
gilee lah kau ni cikguu

Myaby said...

nenek aku pon comel gak

haha

Cikgu Fikri said...

zazaw....

hahaaahahh..
aper yg gilernyer?
huuhhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

mYAby..

comel ker?
nak tgk weh...
huuhhuh :)

nulhazwany abdul malik said...

energetic betul nenek2 tu. kalo la nenek wany cam tu kan best.

tak ade la duk baring and duduk je ^^.
leh ajak opah men galah panjang

Cikgu Fikri said...

nulhazwany..

ha?
ajak opah main galah panjang?
hahahhahaahah...
huhuuh :)

nohfee said...

hahaha, NENEK!

Cikgu Fikri said...

nohfee..

hahahhaa..
alahai nenek :)

muhamadsufian89 said...

nenek yg no2 memang hebat..siyes aku takleh buat camtu..haha

Cikgu Fikri said...

sufian...

hahahaha..
aku pown xbole wat cmtu beb..
heheeh :)

muhamadsufian89 said...

die ni bekas atlet gimnas kot dulu..haha

teh o ais milo said...

haha..lucu la entry ni..tapi saya xsempat jumpe nenek..~~

Cikgu Fikri said...

sufian..
tu lah psl..
bekas atlet gimnas ni..
cemerlang jerk kangkang..
ahahaah :)

Cikgu Fikri said...

klakar?
thx..
erm..
xsempat jumpa nenek?
knp?

Cik Aqila said...

hot ar nenek miss universe tuh. pewwiittt! hahaha!

Cikgu Fikri said...

cik aqila..

tu lah psl..
maasih hot beb..
huhuhh :)

cik @!en said...

ish3.. nieh kategori nenek2 yg power ke?? hehe


cuti dah nk abis.. huhu

Cikgu Fikri said...

HEHEHEH..
nenek2 yg sgt power nih..
ha`ah..
cuti dh nak habis..lg 2 minggu..
argh..
jgn ingtkan aku!!!
huuhhuhu...

.:: Zul ::. said...

wakaka..yg nenek no.2 tu kejadah terkangkang kat tepi jalan tu?haha

-ak nmpk diam sbb ak ni amek masa sket nk 'huha' ngan orang..tp klu dh btol2 rapat mmg ak akn 'huha' tnpa sgan silu..hehe~even ngan rumet aku pon aku x huha sgt..klasmet2 aku slalu la dngar repekan ngan rapuan aku ni..ngeh3~

bg aku, aku suka ja bca blog ko.sbb bnyk gmbr2 lawak..ayt ko pon wat aku trgelak gak..haha..agpon x da ktegori entry hampeh sbnarnya..bnda tu tmbul bla ada ssorg yg xska ngan entry kta n trus labe entry kta..huhu

ntah apa la yg aku mrepek kt sini ni kan?muahaha

Cikgu Fikri said...

hahahaahaha...
owh..
yeker ko ni amik masa nak `huha` ngan org?
ha?
ngan rumate ko tu nak watpew?
aku pown menyampah ngan dua..
huh.!!!!
jgn cter ngan dia plak..
heheeh..

ayat klakar ker?
thx..hehehh :)

ijam ismail said...

aq n aza ketawa golek2 tgok entry ni...lg2 nenek cm elastic girl 2...
letop~~~~~

MiSzy DiaN said...

eh aku takda komen plak part ni taw..hahaha..
layan gmbr jak..






















skrg dah komen.. hoReeeeeee!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails