Friday, December 31, 2010

APA ITU KRUSHERS?

Assalaamualaikum...

Arini entry aku berkenaan KRUSHERS..
Adakah anda tahu apa itu krushers?
Adakah pernah dgr perkataan KRUSHERS sebelum ini?
Agak2 korang KRUSHERS tu aper?
ha? sejenis kertas lukisan?


Salah lah dek..Krushers tu sejenis...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

ICE BLENDED...



Dari KFC beb..Aku pown tak tahu dah berapa lama ice blended tu dijual kat kfc..
Tadi aku g KFC, bru aku tahu ada benda alah tu..
Tgk cm sedap jerk...Ada 3 prisa:

STRAWBERY BANANA
(bak kata akak kaunter tu..STABANA..*memandai dia jerk bg nama*...)

MOCHA

OREO(aku suka tgk penutup dia..merah menyala gitu..huhuhh)

Aku nak beli benda alah ni tadi, tapi aku ngah batuk2 skrg..Kwn aku ckp, kalau aku beli ice blended tu, dia nak bgtau mak aku..OH TIDAK!!!! last2, aku tempah :

Snack Plate+Hot Milo+Zinger Crunch yang baru tu
(zinger crunch tu xsedap lah...Spicy mcDeluxe lg sedap!!!!..)

So, bler aku nak bayar jerk, kwn aku cakap dia belanja..
Segan seh..Dah byk kali dia belanja aku..
Makanan Korea, Radix Fried Chicken, Nasi Goreng Special Satay Kajang n cm2 lah..
Trima kasih Syafiq..huuhuhu..

Paperpow, aku akan tetap simpan hasrat nak rasa gak KFC KRUSHERS tu..
Strawberry Banana 1 !!!!
Aku tak nak beli perisa OREO,aku dah serik..takut rasanya cm OREO COOL BLOG yg kureng sedap tu..(bg aku lah tak sedap..huhuhuhu...)


Ada sesaper kt cni yg dah rasa KFC KRUSHERS tu?


Sekalung kredit diberikan kepada ENCIK GOOGLE IMAGE.

21 comments:

mera zati M.z said...

sedappppppp !

Cikgu Fikri said...

mera...

btol ker sedap?
blom pernah rasa lg..
:(

Norhayati Rostam said...

Actually tengok fik tulis Ice Blended tu macam tak caye.
Tapi teliti kat gambo, baru caye.
haha.

Cikgu Fikri said...

norhayati rostam...

asl xcayer plak?
sbnrnya fiq pown mula2 xcaya yg kfc jual ice blend...
huhhuuhuh :)

Nieza Micha said...

hoho... yg oreo cool blog memang tak sedap... tp krusher oreo sedap... dah rase dah... selalu nieza beli yg oreo punye... betul... tak tipu... ngeh3...;D

Alisya said...

sedap ea..mesti cuba nh.

Norhayati Rostam said...

Hah, macam Fik la.
Tapi lagi la susah nak caye sebab baru Isnin ari tu bedal KFC kat Alam Sentral.
Acamano boleh tak perasan nih.
Adeh~

Cikgu Fikri said...

nieza..

btol ker sedap?
t nk try rasa lah..
ingtkan rasanya cm oreo cool blog yg xsedap tu..
huuhhuhh :)

.:padie_eyla:. said...

pesal aku tatau nie.????!!! padahal baru makan semalam. grrr~

Cikgu Fikri said...

alisya..

tu lah pasal..
nampak cm sedap..
harus dan mmg harus dicuba..huhuhu :)

Cikgu Fikri said...

norhayati..
tu lah psl kn..
biler masa plak benda alah ni kuar..
kt iklan tv ader ker?
huhhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

padieyla..

ha?
ko tak tau?
biar betol?
pdhal baru mkn semalam?
huuhhuhu..
mybe bru kuar arini kottttt..
huhuhuh :)

Norhayati Rostam said...

Takde2.
Tengah pelik nih.
Musykil2.

Cikgu Fikri said...

norhayati.,.

mgkin kt plaza alam sentral blom samapi seru lg nak jual krushers ni kottttt...
huhuhhuhu :)

Norhayati Rostam said...

Kalau macam tu,
esok kita serbu KFC Klang pulak.
wahaha~

nza said...

best apa kalu org blanje...

MiSzy DiaN said...

fiq..
problem erk blog aku??
kan tu under construction skrg,..
huhuhu..
jd mcm2 laa yg dah tnggang langgang kt sana..sorii..
kalau nk paste link, kt comment jak arr..
aku dah tuka tu comment..kasi pop-up blik mcm besa..hehe ok?


fiq! fiq!

happy new year.. :)

Cikgu Fikri said...

norhayati...

jom kita serbu ramai2..
er, tp fiq xtau kt mner kfc tu..
huhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

nza...
mmg best klu org blanja..
er, bler nk blanja fiq plak..
huhuuhh :)

Cikgu Fikri said...

dian...

ha`ah..
cm de prob jerk kt blog ko..
huhuhuh..
happy new year gak... :)

Norhayati Rostam said...

Alamak, banyak sangat la pulak KFC kat Klang ni.
Besar kecik 2tingkat 1tingkat.
haha~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails