Thursday, December 30, 2010

Kenapa Blog Aku Ni Kadang2 Tak Bole Nak Upload Gambar?

Aku geram seh...
Rasa nak mencarut jerk..
Kadang2 bler idea aku ngah datang bergolek, mencurah-curah..
time tu plak lah, aku tak bole nak upload gambar kt blog ni..
Salah siapa?

Adakah salah blog?

atau

Salah labtop aku?


Oh tidak!!!!

Jgn disalahkan labtop aku..
Biler aku tak bole nak upload gambar, mesti aku tak bole nak klik aper2 benda yg memerlukan HTML kod..contoh kalau nak add widget...
Last2, aper yang aku lakukan?
Aku akan RESTART balik laptob aku..Hampir setiap kali dlm sehari..
pergh..jgn lah laptob aku ni rosak...
Dulu, aku suka main cabut2 bateri biler laptob stuck..Adakah disebabkan ITU???
Doakan semoga laptob aku ni tak rosak dan aku dpt upload gambar tanpa sebarang masalah yer..Amin......

15 comments:

Norhayati Rostam said...

Uih,
kenapa sampai macam tu sekali?
Biasa la jugak dulu susah nak upload.
Pas pakai draft.blogger.com tu ok la.
Tapi kalau takleh pun, rasa bukan disebabkan laptop.

Cikgu Fikri said...

norhayati..

owh,,
bole guna draft tu ae?
t fiq nk try lah..
anyway, thx yer.. :)

Muhammad Zulhaizer said...

hye blogger melaka.. Hehe

erm.. masalah gak tu lau tak pat upload..payah2.. kalau nak salahkan server rase jarang problem.. maybe ko punya laptop ada probs la tu.. cuba backup file2 penting format balik.. kalo hang2 gak memang blog la tu buat hal..

MiSzy DiaN said...

hehehe..
main cabut2 bateri bla stuck yaa..
sama laa..hahaha..
keja mls maw tggu lama..
skrg laptop dah slow down tp masih ok.. masih bnapas.. hahahaha

Cikgu Fikri said...

zulhaizer.,..

format balik?
hmmmm..
t aku pikirkan..
risau gler kotttttt..
huuhhuh :)

Cikgu Fikri said...

Dian...

knp ko ni suka tiru aku..
aku suka cabut bateri blkg,
ko pown samer gak...
haish...
huuhhhuh :)

MiSzy DiaN said...

sb aku mls nk tggu lama..
lmbt sgt loading dia..hehehe..
kdg2 aku biar dia standby 2 ari gtu..muahahahaha...
tak syg laptop btol nie..hahahaha...

Azmi said...

nak kongsi sikit...kalau nak senang upload gmabr dan nak suh tulisan cantik dlaam entri baik guna windows live writer lagi senang dan cepat..tak perlu nak tunggu loading ke hape just tekan then terus dpt upload gmaabr....
aku sekarang dah guna WLW ni...senang dan tulisan un lawa dan besau...

ok benda tu kena download dulu...

http://explore.live.com/windows-live-writer?os=other

Cikgu Fikri said...

dian..

ko ni mmg btol2 xsyg laptob..
huhuhhuh :)

Cikgu Fikri said...

azmi..

pergh..
serius aku rasa lega ble bcer komen ko..
btol ker bole guna software tu..
xdr malware yg bahaya bler download kan?
t aku nk wat lah..
tq bro..huuhuh :)

MiSzy DiaN said...

ui sayang bhaa laptop tp mls nk tggu lama2..hahahaha...

ui..ui..nah amik nie..


































http://miszydian.blogspot.com/2010/12/lucky-linker-bt-amiey-lee.html


buat ok?
cpt!!
letak nama aku skali..hehe
mana aku nk cari muka dia tue??

Cikgu Fikri said...

dian..

oh tidak..
homework lg?
huuhhuhuh :)

Norhayati Rostam said...

La..habis tu Fik pakai yang lama punya tu ke?

Cikgu Fikri said...

ha`ah..
bole tukar yg baru ker norhayati?

Norhayati Rostam said...

Hah?
Alamak, blur!
wahaha~

Ikut je la cakap kawan Fik tu.
software wlw tu.
huhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails