Thursday, December 16, 2010

Begini Jadinya Kalau Dunia Dikuasai Wanita (PART 2)

Assalamualaikum...

Korang ingt lagi tak entry aku dulu psl ni gak..tp,Masa entry psl ni PART 1, aku tgk rmai blogger yg minat bler bayangkan KALAU DUNIA DIKUASAI WANITA..tP, Semuanya mengatAKAn bahwa gambar2 tu bukan lebih kepada WANITA, tp kepadA GEGIRL..
aPA itu GEGIRL? Adakah jenis wanita yang gedik? manja? hm...aku pown tak tahu..So, korang nak saksikan lagi tak, BAGAIMANA JIKA WANITA MENGUASAI DUNIA dengan pics yang lebih EXTREME?hehehehe...
GAMBAR GURAU-GURAU JERK....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Wah..kat stereng tu penuh ngan alat make up..APER MOTIF?
sUPAya dpt berdandan biler berlakunya KESESAKAN LALU LINTAS?
.

Aik..angkasawan wanita menjejakkan kaki ke bulan pown pakai high heels gak ker?



Wah...nk butang parking system lagi tu..Mesti nak kasi senang test JPJ ni..heheeheh


Errrrr..perlu ker keypad HANDPHONE tu ditukar kepada alat solek?


Wah...dia nak kuasai parking yang ada..siap lukis gambar khas utk WANITA plak tu..
Abis tu laki nak parking kete kt maner weh?


Kesian abang2 komando yang ganas2 tu, kena pakai uniform bunga2..euwwwwww...


Perlu ker peluru itu ditukar kepada GINCU? mungkin GINCU BERACUN kotttt...


Ni lagi tak menahan..nak berperang pown nak bawak alat solek..
BIAU BETIK?


wAH...sampai mercu tanda AUSTRALIA Ni pown, nak BAGI corak LV..aper kes?


memang over..tandas yang cikai2 ni pown nak hias canteq2..pastu siap tulis NO MEN!!!
aBIs tu, takkan laki nak kencing kat tepi pokok kot...



Aku paling tak boleh tahan ngan gambar ni..Kesian atlet rugbi negara, terpaksa beraksi dengan SERAGAM SKIRT di OLIMPIK..ahahaahha

TAPI..
LAGI KESIAN DENGAN DIA NI..
.
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.


tEngok tu..
Harap jerk muka ganas, tapi dalam hati ader taman..
Pakai bra pink plak tu..
Tp, ni jantan ker betina erk?

Heheheeheh..tu jerk lah aper yang dapat aku merepek arini..Mood tgh kureng sbb tekak aku loyak melantak KFC yang rasa LAIN MACAM td..aku pown pelik, kenapa KFC yang aku mkn tadi, TAK SESEDAP SELALU..huhuhu..
PAperpown, kita kena bersyukur dengan aper yang ader kan?
Cam aku cakap dlm entry sebelum ni,
apa yang ALLAH S.W.T jadikan tu ader hikmah disebaliknya..
Kenapa HAWA dicipta dari rusuk kiri ADAM A.S pown ada hikmahnya...
Sama2 lah kita mensyukuri nikmat-Nya yer...

psssssssst: Selamat Menyambut 10. Muharam...
Byk fadhilatnya tau :)

52 comments:

Ayuni said...

hm, tp xdelah camtu....

Zetchi Henry said...

Huhuh.
wah mmg tak boleh jadi ni. Naseb baik kita ni lelaki.
hehhe
eH jom jenguk rumah2 pelik kat blog zaki..

Cikgu Fikri said...

AYuni..

heheeheh..
mmg xmcm tu pown..
gurau2 jerk :)

Cikgu Fikri said...

Zaki....

hehehehe..
masing2 ader kelebihan masing2..
sama ada laki,
mahupun wanita..
:)

qiki said...

hahaha...xleh blaa...

cikgu ainura said...

best2....hehhee..lawak laa..

cik aied said...

haha..suka2!

Nieza Micha said...

errrkkk... tak bole belah la gambar2 tu... haha!~

akubersamaCahya said...

gegirl laen la dgn wanita ^^
gegirl.. manje2 gitu.. ^^

aish,, cun keypad enset tu hik3

baju askar siut comel. hua3 motif hutan jugak pe..

hulk tu lucah sehh adik2 kut tuh.. hua3

myda_link said...

tumpang komen kat cni..hehe..
rasanye part 1 lg best dr part 2.. coz part 2 cm byk alat mekap je..huhu..

.:padie_eyla:. said...

toilet no men tuuu memangg superb cantek diaaa! hhaha

iqapika said...

adoi la cikgu fiq neh wat kajian pe neh?? hahhaha
neh bukan pmpuan take over dunia.. neh pondan take over dunia..

sweet honeydew! said...

sengal-sengal je gambar2 nye.. lawak doe.. hehe..

nur intan hazirah said...

semoga kaom ada dpt jd pelindung kpd kaum hawa....

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu Fiq, salam Hari Jumaat yg mulia. Lawaklah cikgu ni.

Lia3003 said...

haha, semua sekali gambar tak boleh blaa... giler r!

Haziq Yaacob said...

hahaha..sengal punya entri..
paling suka gmbr parking tu sbb...

1.laki punye parking kecik,prmpuan nya parking besar gila..

2.ade dua kotak parking perempuan tu..

3.dua-dua dia sapu parking kete dia..

hahahaha

http://kuatmerayau.blogspot.com/

MiSzy DiaN said...

paling suka skali..
parking keta..
kan best ada mcm tu..hahahahaha

Cikgu Fikri said...

qiki..

mmg xbole blah pown..
hahahaahahhaha :)

mira_nas said...

lawak la.. gambo second last tu.. gelak guling2.. hahahha

Cikgu Fikri said...

cikgu ainura..

best ker?
tq..
heheehe :)

Cikgu Fikri said...

aied.

ko suka yg maner tu?
heheeheeh :)

Cikgu Fikri said...

nieza...

mmg xbole blah pown..
heheehhe..
tq :)

Cikgu Fikri said...

aku bersama cahya..
owh, gegirl manja2 sket ae?
heheehehe..

ha?
mmg agak lucah lah gambar hulk bercoli tu...
hehheehe :)

Cikgu Fikri said...

myda link...

ha`ah..
fiq pown setuju,..
fiq lg suka PART 1, dr part 2..
heheehehe :)

Cikgu Fikri said...

padie_eyla..

tu lah psl..
over plak kecantikan toilet tu..
hehehee :)

Cikgu Fikri said...

iqa pika..

kajian PHD tu..
hehee..
ha?
pondan take over dunia?
ahahhahhahahahaha

.Diyana Abd Rahman. said...

haha. tak best la kalau semua bermotifkan 'perempuan' je..

Cikgu Fikri said...

sweet honeydew.,..

lawak ker?
ko gelak tergolek2 x?
heheehe..
anyway, thx :)

Cikgu Fikri said...

nur intan hazirah..

Amin..
semoga xder kaum adama yg menyakiti wanit alg dan dpt jd pelindung yg baik.. :)

Cikgu Fikri said...

MOH KEMBara...

Salam hARI Jumaat gak..
lawak ker?
thanks.. :)

Cikgu Fikri said...

Lia3003....

memang xbole blah pown gmbr2 tu..
heheheehe :)

Cikgu Fikri said...

Haziq Yaakob..

tu lah psl, laki punyer kecik..
dia punya besar..
t klu test JPJ, mesti senang nak lulus ni..heheeheh :)

Cikgu Fikri said...

Misz Dian ...

paling suka part parkin gkete?
wah, nak senang jerk kan?
parking punyerlah besar..
ahahahaha :)

Cikgu Fikri said...

mira nas...

gambar 2nd last?
hahahahaha..

memang kelakar pown..
heheehe :)

Cikgu Fikri said...

Diyana?

xbest?
mmg pown..
erplu ada keseimbangan antara laki dan wanita..
tp, kaum mak nyah dan tomboi nak diletakkan di mana?
hahaahhaha :)

Cik Kamoo said...

JOM TIMBANG BERAT BLOG KORANG KT SINI....

http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/12/timbang-berat-blog-kesayangan-korang.html

Cikgu Fikri said...

Cik Kamoo....

wah, entry yg menarik....
psl timbang berat blog..
hehheeh :)

Nur Mudrikah said...

cterbaeklah kalo ada set alat make up mcam tu dlam kreta. tp riso kes kmalangan meningkat je..huhu

Cikgu Fikri said...

Nur Mudrikah....

hahahaha..

mmg risisko kemalangn akan meningkat..
sbb biler drive jerk, asik nak main alat solek...
heheheeh :)

azzey said...

Cikgu Fikri: ha3....besele pompuan sker bercantik2....kelakor entry nih....

Cikgu Fikri said...

azzey....

heheheeh...
mmg pompuan suka bercantik..
klu pondan, cmner plak?
huhuhhu :)

MiSzy DiaN said...

ehehehe..
nak senang je laa..
kan bagus kalu ada mcm tue..
hua3..

Cikgu Fikri said...

Misz Dian....

heheheh..
biasalah tu..
semua nk senang kan?
huuuhu :)

MiSzy DiaN said...

takde laaa juga..
tapi kalu org memberi,,
kita merasa kesenangan kan..hehe..
tak gitu cikgu fiq? ehehe

Cikgu Fikri said...

hahaahahah..
btol2..
org dh bg, kita terima jerk :)

MiSzy DiaN said...

kalu gitu..
bley laaa wat request kt menteri ni kan..sediakan park mcm tu kt cni..
hua3...
best2..
hahahaha

eh,untuk kesenangan bersama yaa.. ok..

Farhan Ibn Yahya said...

ape kes lak nie...
x mau...x mau...
teruk nanti aku kena...

ijam ismail said...

wah..tepuk sikit tok entry ni..mmg best..
aq lak xde idea nk wat entry bru..kui3..

Cikgu Fikri said...

dian..

utk kesenangan kaum pompuan lah...
petak pompuan besar.
petak laki kecik..
TAK ACI!!!!

Cikgu Fikri said...

FARHAN..

hahaahaha..
mmg xmau pown..
kesian kita nanti..
eheheeh :)

Cikgu Fikri said...

ijam..

best ker?
tq...
xder idea..
ala, search internet, insyaAllah ader idea..
wat cter psl ewa jerk :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails