Friday, January 7, 2011

MUKTAMAD!!! GATHERING CIKGU BLOGGER! (sticky post)..Entry baru ader kat bawah!

maaf silap skit kat banner bawah ni 2010 tukar kepada 2011 ye ... =.=


MAKLUMAT PENTING! :

  • sila tinggalkan nama anda, URL BLOG ANDA dan TARIKH LAHIR DIRI ANDA di komen entry ini jika anda benar-benar confirm untuk datang
  • 8 Jan 2010, anda diminta berkumpul di tempat yg telah diberitahu tepat pada waktunya. jangan lambat, kita bermula dengan aktiviti ICE BREAKING!
  • tempat makan akan diberitahu kemudian oleh AJK Persegaran kelak
  • kek birthday, belanja makan dan main bowling adalah SDN.BHD (akan dikutip disana nanti)
  • jangan lupa bawa bersama-sama hadiah untuk ROMEO & JULIET anda lingkungan harga RM10 (undian di buat di sana)
  • permainan bowling bermula apabila undian kumpulan telah dibuat

AJK TERLIBAT :
  1. ICE BREAKING : CIK MAS, CIKGU FIQ DAN MOHD HELMI
  2. PERSEGARAN @ MAKANAN : NOONA MYRA OMAR, NURUL AKMAL
  3. BOWLING : NORMI DAN IEQA ARW
  4. HADIAH : CIK YAYA


p/s : kebanyakan AJK adalah Guru Pelatih dari IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka..kerana mereka adalah insan yg paling hampir dengan tempat gathering...memudahkan dan mempercepatkan urusan.. nama yg tiada jangan berkecil hati, anda boleh bantu AJK-AJK ini nanti semasa aktiviti berlangsung)

cik mas pesan : harap anda semua beri kerjasama untuk datang awl pada 8 januari 2011.. bawa rakan-rakan cikgu blogger yang berminat untuk join..terima kasih! LAGI 1..SORY BANNER TU SILAP SKIT..2010 TUKAR 2011.. SILAP DAAA... baru perasan...=.=
kredit to CIKGU MAS...

35 comments:

ijam ismail said...

melaka??
sowi...xdpt dtg...
=(

Cikgu Fikri said...

ijam..
sedih aku ko xdpt dtg.. :(

MiSzy DiaN said...

wahh bestnya korg ada gathering...







































jeles..
maw ikut gak..
:(

amik ko..pnjg sgt ke bwh..haha..sabotaj..

gurau jak..

Munira Muhiyddin said...

MELAKA ??
kenapa Mid Valley kalahhhh . oh tidak :(

Fiqah Alias said...

waaahhh..fiqah pon nk join jugak..tapi 31/12 nie fiqah nak balik ipg dh..kne daftar 3/1 nie dh kne daftar...huuuu~ isk3..nk gak join..

NURUL HIDAYAH said...

jauh la fiq dari lipis ke melaka...huhu

y-A-n-A said...

melaka?? hik hik hik.. sayang cikgu2 sekalian.. kalau yana dapat join yana gtaw k.. :))

IeQa aWr said...

knp nmeku jadi ieqa arw?? waaaa ieqa awrb =(

NadiRah said...

insyaAllah...bila confirm baru bgtau..

Kayun said...

saya pun tak boleh join la..huhu..agak jauh sikit la..
tp apa2pun..have fun nanti :D

DanieL AdiE said...

thanx ya cikgu fiq follow my blog...

jumpe di gathering cikgu2 ya...

eqaira said...

betol2, jauh dr ipis. tumpang fiq la

♥..cik_mas..♥ said...

fiq... banner akk dah tukar tahun tau...2010 kepada 2011....nanti copy balik :)

azrinrahim said...

herm, fiq, aku ad kelas lh sabtu tu..memang nak dtng pon..tpy kelas ak kol 11.00am-1.00pm.. nk gerk blik melaka bila..adehhhhh .. tgok ah nty, kalo ak ley adjust masa..

azreenazeman said...

Wah! dekat lah dgn tmpat ko..
suke la tuh..
huhuhu.. ;)

Norhayati Rostam said...

oo..
kek untuk diri sendiri ye.

deCrewz said...

Waa.. Ada gathering tp kat melaka la plk..he3

Azmi said...

macam dekat je ngn ayer keroh...
hehe kalau boleh pergi nti aku konfirm balik....

Encik Psychopath said...

cikgu je ?

su said...

follower 1264...i follow u!

~tice su@cikgu su~

qiki said...

cikguFiq: xleyh nk join r..parents xde kat cini..kne jge adek utk weekend...huhu..sowi reply late..agk bz jap..ekekeke.. =)

arep_lockermonth said...

follow me back k!

http://myamigosspace.blogspot.com/

Syida Shukor said...

bestnyaaaa ada gathering cikgu ! huu

Heidi Shafiq said...

wow.. aku stdy kt melaka! best! insyaAllah..

ridoma said...

aduh jauh la cikgu...(hehe). tak pe, 2nd gthrering buat lah di KL ya...

freak said...

non-cikgu bleh ke..hahaha..^^

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

Sallehudin Said said...

Cikgu Fiq anda di TAG di blog den ..
Amek ye !

iniialahaku said...

knapakah melaka???cam taw2 aku praktikum kat sana..haha

cikgu ainura said...

kami join

1 - cikguainura
http://cikguainura.blogspot.com
12 januari 1988

2 - ruby bieha
http://nabihafadzli.blogspot.com
18 ogos 1990

3 - `Aliaa Nabilah
http://sarangplatipus.blogspot.com/
16 jun 1990

4 - MaCy
http://cahaya-humaira.blogspot.com/
16 januari 1990

5 - emieysandra
http://duniakuemieysandra.blogspot.com/
1 mac 1989

Anonymous said...

Join.
shino
http://soulmaths.blogspot.com/
4may1989

arep_lockermonth said...

jauh bebenor ler..@!

FARISUKIMI said...

alar..nk join tapi melaka la plak...
=(

ijam ismail said...

today right~~~
hve fun uollz

me said...

waaa parents sy ckgu tapi mereka tiada blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails