Tuesday, January 11, 2011

BLOG KAMI CIKGU BLOGGER SUDAH ADER!

Assalamualaikum...

Entry ni bukan psl gathering yer...Tapi, pasal aku nak promote blog yg baru dibina oleh
CIK MAS..


(sorry cik mas, TERcuri header kamu..huhuhu)



Korang nak tau blog aper? Yang penting, bukan blog psl make up yer...Semuanya psl GURU...

KAMI CIKGU BLOGGER

Blog ni terbuka kepada semua pelajar IPG dan pelajar jurusan PENDIDIKAN di universiti tempatan...Tak kira IPTA atau IPTS...yg sudah bergelar guru pown boleh join...Lg ramai lg bagus...
Jadi, jom lah join..Bole kita rapatkan ukhwah sesama kita..Tukar2 pendapat, umpat mengumpat..(ish..berdosa mengumpat..mengata takpew.,.)

Amatlah dialukan sekiranya anda mempromosikan blog baru ini yer...tampal kt bus stop pown bole gak..tp, klu belakang pintu toilet tu, amat tidak digalakkan yer...huhuhuh..

Kepada yg nak join, boleh KLIK sini.,

KAMI CIKGU BLOGGER!


Saper yg join tu, jgn lupa bgtau anda belajar atau mengajar di maner yer..Bole ktorang listkan..

Bersama memperkasa profesion keguruan!!!! :)

12 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

kuat jerit kat shoutmix akk..terkejut...hahaha

thanks for the entry ni..terharu...

fiq kite leh la slow2 cari co-admin bantu kita...wakil setaip IPG...kalo kita 2 org tak larat..hehe

senang nanti nak kumpul tyme gathering... :)

mera zati M.z said...

nak join ! hehe..
sy Amirah dr IPG Kampus Bahasa Antarabangsa :)

hehe tq cikgufiq + cik mas

~hAKim ZaiLAn~ said...

bila la nak ada kami askar blogger..huhu..

Nana Liyana said...

sy nk joinnnnn ! budak ipg kampus pulau pinang . ! :P

manna_salwa said...

salam cikgu fiq :)

sy dh join dh KAMI CIKGU BLOGGER..

:)

salam kenal n follow dari sy, bakal guru dari IPG KSAH kedah.

:)

maCy said...

bagus! jgn lupe tambah macy. keke

ijam ismail said...

huhu...da join...
=)

fyna said...

tahniah!!~




jom singgah n follow2 belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

MiSzy DiaN said...

nak join gak??
hehehehe

baincardin said...

boleh buat reunion cikgu skolah nih! ^_^

Fiqah Alias said...

waaahh..syok nyer...insyaallah fiqah nk join jugak...=)

Cikgu Fikri said...

terima kasih kepada semua yg komen..
kepada dian..
ko nak join bole gak..
huuhuhuh...
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails