Monday, January 10, 2011

GATHERING CIKGU BLOGGERS SGT BEST! (part 2)

Assalamualaikum...

Bertemu kita dalam GATHETING CIKGU BLOGGERS PART 2...
Dalam PART 1,kita dah tgk gelagat kanak2 riang yg cukup riang sehingga menarik perhatian pihak media, paparazi dna seumpama dgnnya...huhuhu...
Ha, keriangna mereka ni mmg mendapat tumpuan hebat dari orang sekeliling..
Nak tau aper yg berlaku..kita jumpa dalam PART 3 plak,..

(Penganjur bersama..Cikgu Fiq dan Cikgu Mas)

cehwah.. tipu jerk..Kang kalau aku buat part 3 plak, ader kang mereka2 di luar saner, menyumbat kasut tumit tinggi dalam mulut aku ni..huhuuh..

Ok, lepas ktorang main bowling, mestilah kena solat dulu kan..Takkan terus g makan plak..Kaum2 lelaki, haruslah solat dulu..Kalau ada laki yg mengaku uzur syarie tu, segera lah mengadu kepada JAKIM yer...
So, around pukul 2, ktorang dah menggedik g main susun meja kt FOOD COURT MAHKOTA PARADE...(aku ingatkan kita makan dkt SEOUL GARDEN tau..huhhuu)
So, masa tu mmg ramai dh pndg ktorang..Akak ni buat dek jerk.,.Mungkin mereka tahu yg mereka itu lebih cantek dr orang2 yg memandang tu..huhuhuh..Jgn berlagak diva sudah lah yer..huhuhu..

Lepas dah puas melantak semua tu, cadang nak wat ICE BREAKING kt padang lapang sebelah dataran pahlawan tu..Tp, panas lah plak, kang masing2 hitam plak kan..huhuhhu..So,wat kt dalam tu jerk..

Sesi ice breaking dimulakan dgn sorang2 bg salam perkenalan dan story sket tntg diri masing2...Masa tu aku yg start dulu, lepas tu baru diikuti oleh kak mas dan diakhiri oleh kak ilham rasanya...

(sesi tukar2 tips!)

Aku paling suka masa sesi perkongsian tips...bloggers2 yg berpengalaman cm Platipus, Macy dan Emieysandra byk bg tunjuk ajar..Sesi umpat mengumpat tu haruslah diselitkan...Sgt seronok..Dpt gak aku tau cmner nakw at LIST...!!!!!hahahaha..Kalau korang perasan, kt tepi blog aku, tak pernah ader BLOG LIST kan? Sebab aku tak tau nak BUAT!!!!!heheehe..



Masa main tukar2 hadiah, sgt best..Masa ni lah, ramai mereka2 tu pandang ktorang semacam sebab siap wat PENYAMPAIAN HADIAH lagi tu..Padahal kat food court jerk kotttttt....Tp, acara nak mcm grand..ALa2 kt Palace Of he Golden Horses...KAK HANUM

Masa cabut undi, hadiah yg aku bawak tu, jd milik KAK HANUM...aku tau, mesti ramai nak hAdiah aku tu kan? Sebab besar..HAhaahhaha..sampul jerk besar..Dalam biasa jerk...

KAK FATIA

Aku plak dpt hadiah dr KAK FATIA...dia bg JAM DINDING..cm tau jerk bilik aku tak der jam...Sgt canteq dan sgt SUKA!!!! TQ kak fatia...huhhuhu...

GAYA2 SEMASA SESI FOTOGRAFI!

(masa ni nak wat gaya lompat, tp tak jadi..huhuhu)

Masa tangkap gambar, memang ramai yg bajet model..posing semua memang meletup..Dah mcm peserta akhir TANAH MELAYU NEXT TOP MODEL lah plak..huuhuu...Masa nak wat gaya melompat tu, aku tak join lah..sebab yer lah kan..aku ni dah lah comel, badan plak cm pemain ragbi..(hahaahahaaaahah..takkan nak main lompat2 plak kan?huhuhhu)

Kesimpulannya..(dh cm karangan lah plak), gathering aritu memang best!!!! Even tak ramai yang join, tapi aku still rasa seronok..InsyaAllah 2ND GATHERING CIKGU BLOGGERS akan diadakan di TIME SQUARE!!!! Jadi, nanti nak mintak tolong para guru yg berada di IPG sekitar KL, utk membantu yer...huhhuuh...

29 comments:

emieysandra said...

hri2 akn teringat gathering ni tiap kali tgk jam tu :)

Cikgu Fikri said...

btol tu...
bler tgk jam tu,
mmg akan teringat...
huuhuuh :)

al_hakim said...

wah!!bile je buat ni!nak join!!huuu

platipus said...

best nya...rindu semua org...

cikgu ainura said...

nak gambar lompat2 lagi....

MiSzy DiaN said...

best laa da gathering blogger..hehe

shino said...

wahhh...meriah2..kite kan geng!

NURUL HIDAYAH said...

wahhh..sonok... :)
buat kat lipis lak..haha

Cikgu Fikri said...

al hakim...
insyaAllah t ader 2nd gathering kt kl...
huuuhh :)

Cikgu Fikri said...

platipus


tau xpew..
rindu ngan semua..
huhhuhuhu :)

Cikgu Fikri said...

cikgu ainura..
gmbr lompat2 tak jd lah..
huhhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

dian.....

tau xpew..
sgt best..
t bler ko further study kt semenanjung,
kalau ader gathering,
jgn lupa dtg yer...
huhuhhu :)

Cikgu Fikri said...

shino..

betul tu..
kita kan geng..
muhaahhahaha :)

Cikgu Fikri said...

hidayah....

lipis?
heheehehe...

kalau wat kt kl, tak nk join ker?
uhuhhuh :)

student said...

wahh..dah terlepas gathering..

penganjur bersama rupenye afiq ni ye..tahniah buat semua.. :)

Cikgu Fikri said...

student...

tak pew..
t insyaAllah ader 2nd gathering,
jgn lupa join yer..
huuhhuuh :)

░♥si lampu neon♥░ said...

TAK PAT JOIN SEBAB TAK TAU APE2 SAL GATHERING NI =( WUUUU

Cikgu Fikri said...

si lampu neon...

yeker?
larh......
xpew..
t insyaAllah bler ader 2nd gathering,
join yer..
huhhuh :)

MiSzy DiaN said...

fiq..
kalu aku dtg pn..
bknnya aku ni cikgu mcm ko..
huhuhuhu...
tggu laa lagi setahun dua baru aku smbung blaja..hehehe..
tp bkn kt malaysia..aku takmo..

fATia said...

haa^^ hargailah masa ye dik ;)

memang happy gyle.. jgn lupe baca akak punye post plak ye. . .
ada org tu xd fesbook pung... huu^^

http://ipgmkdriprasekolah.blogspot.com/2011/01/mahkota-parade-perit.html

Cikgu Fikri said...

dian....

ala,
t maner tau adr open bloggers gathering,
join lah..
wah, taknka sambung kan Malaysia?
abis tu kt mner?
kemboja?
huuhuuh :)

Cikgu Fikri said...

kak fatia...

heeehehehe..
masa itu berlian...
tp, yg fb tu,
nanti jerk lah wat..
xsuka mencapub..
uhuhhuh :)

Nadhirah-chan said...

best lah nampak . apakata cikgu fikri datang skolah saya lak . kehkehkeh :)

Cikgu Fikri said...

NADHIrah chan,,,

heheehh,,
skolah mner tu?
huhuhuh :)

MiSzy DiaN said...

ah'ahh
sambung kt kemboja laa..
muahahahahahaa..
sengal laa ko..
bukan kt sana..
tak taw lagi..
hehehe..
tgk la rezeki mcm na yaa..
^.^

rockinsudu said...

wah. best2, nnt wat la kt kl lak.

mera zati M.z said...

TS ??
whoaaa
pasti akan membantu..
jika tiada apa2 urusan
:)

p/s : nak tanya cikgufiq antara ac milan / liverpool suka y mane ?
:D

Anonymous said...

FIKRI ASAL PAKAIAN KO CAM JURULATIH PLKN JERKKK...X SESUAI TOL NGAN MAJLIS KO...KO NK G JUNGLE TRACKING KER...KIHKIHKIHKIH...XP

ruby bieha said...

xleh lupe kmu ckp kasut sy cam lady gaga..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails