Saturday, January 8, 2011

GATHERING CIKGU BLOGGERS SGT BEST! (part 1)

Assalamualaikum semua!!!!!

Wah..baru seminggu kat maktab, tapi aku dh jadi homesick lah plak sebab balik kampung Jumaat aritu..Aku hengatkan tak ramai makhluk yg balik, rupa2nyer berkilo-kilo dek...
Masa dalam train tu, pergh..tak payah cakaplah..
Sesak mcm sardin Botan..dpt sardin botan tu kira ok lah gak kan, ni dgn sardin perbagai variasi dgn bau yang menusuk kalbu..For sure pengsan kot
(unsur HIPERBOLA lah plak..)..

Tapi, akhirnya Alhamdulilah aku sampai gak kt rumah..huhhuhu...So, alang2 dh sampai rumah, maka perancangan yg dah lama terancang harus dijadikan siaran langsung pada hari tu gak..Korang mesti tau rancangan aper kan?

GATHERING CIKGU BLOGGERS!



Tp, pada saat2 akhir tempat diubah, bukan lg wat kt taman sebelah menara Taming Sari tu..Sbb tlh ditukar tror ke Bowling Mahkota Parade! Aku sampai awal lah gak, tapi sebab aku rasa segan teramat, tetiba aku rasa nak terkencing plak, maka aku pown buang lah air kan..Takkan nak tahan plak, kang terabur kat situ,..Segan aku..huhhuhu( perlu ker citer?MOTIF?)

Ha, sampai jerk kt situ, ada di antara mereka2 yg terkejut tgk aku...
Antara dialog2 yg aku dgr:

Eh, dlm blog nampak kurus, tp kat sini lain plak..

Hahahaaha..terus tergelak2 aku..Aku dh cakap dah, duk umah aritu, mmg aku telah melalui satu proses pengembangan badan yang agak ketara...Tapi. tak pew..Yang penting, aku seronok jumpa korang!!!!

Mula2 tu jerk, ktorang main bowling dulu..2 game kott..Nak terberanak aku dibuatnyer..
Serius beb..Sebab dah diselang seli dgn gaya kanak2 ribena, terjerit2 cm pontianak tertelan microphone..termasuk aku sekali yang menjerit..Serius kelakar!

Mula2 tu aku score agak ok lah gak..Tapi, bler dh rancak berbual dan diganggu oleh kanak2 riang masa aku nak baling tu, so, aku pown dh rasa cm malas nak main..heheeh..Lg pown aku serius dh lamer tak main..Rasanya last main masa GERKO sem 1 PPISMP dulu..

Aku rasa masa ktorang main tu, mmg ramai yg pandang..Argh..peduli haper..wAT tak tau jer...Yang penting bukan ktorang main bowling dalam keadaan bogel? Betul tak kengkawan? Semuanya berbaju..Berbaju kurung pown ader..heheehe..

Tapi, saat yang paling segan dan ramai orang pandang adalah pada waktu ICE BREAKING dan LUNCH!!!
Korang nak tau aper yang terjadi?
Aper insiden yang berlaku?
Semuanya akan aku citer dalam PART 2 nanti!
Jangan lupa baca..heheehe :)

21 comments:

NadiRah said...

wahh!! sonoknye...

cikgu ainura said...

fiq letak gmbar yg akaq xde....
xmau kawn... hahahaa..

riuh rendah kat bowling.. bsing2 kat foodcourd... mmg best... menjadi perhatian org sekeliling...

syok laaa...

Ayuni said...

hm, menarik...

AMMAR YASIR said...

2 Orang je ke lelaki? mana lagi?

platipus said...

cepta smbung!..
tak sbr nk baca!

ruby bieha said...

cerita menarik..tggu akk bg gmbo esok.. line x kuat

Asyiqin Ridzwan said...

ala orang tak sampai lagi time nie. sob sob sob

aisYah (", said...

sy0k nye..
len kali wt la kt area kl pulak tw! :)

emieysandra said...

best tol!
mse main bowling,mmg kecoh :)

zazaw said...

best lh kauuuu derrrrr

Bintun Sazali said...

kat gambar tu akak2 ippm je ada..huhu
rupenye depa pun blogger gak..hehe

ritu cm nk pi. sogan den.

Nieza Micha said...

wahh... best nye... agak lame gak tak main bowling.. rindu pulak nk main 3 game.. haha..XD

ijatnuar87 said...

wah,beshnyer..nk join,tp ekonomi merundum,hehehe

normizarifah said...

fiq....nanti msj email kat sye yer...nk sent gambar

Sham said...

wah bergegarla pusat boling ari tu dek 'keganasan' cikgu-cikgi ye...

cik aied said...

segera lah hapdate part 2! esok dalam kelas story tau! hihih

maCy said...

suka3! fiq upload banyak2. dah la xde fb nak share gambar! huhu

iniialahaku said...

apa kes xajk aku???

iniialahaku said...

apa kes xajk aku?

ijam ismail said...

wahhhhhh..main bowling eh...
huhu...
bpe org yg hadir ckgu?

Syafiq Rosli said...

wah syok je..nak buat dlm 15 jan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails