Tuesday, January 4, 2011

Katak Pun Ader Bulu?


Pernah tgk katak ni?
Aku 1st time jumpa dlm intenet, terus tunjuk kt korang..
Ader saper2 pernah jumpa kt Alamanda ker,Mid Valley ker?
huhhuhu......

19 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

GELI. yekkkkkkkkkkkkkkk..

AMMAR YASIR said...

Eeee..gelinya tengok katak ni....welk!!!

Nieza Micha said...

ergghhh.. geli nye...-__-"

Cikgu Fikri said...

kembang perawan...


hahaaahahah..
mmg geli pown... :)

Cikgu Fikri said...

Ammar Yasir

hhhhaahh..
mmg menggelikan..
tak nak bela ker?
huuhuh...

Cikgu Fikri said...

nieza...

nieza punyer komen mmg menggambarkan kegelian nieza kt katak ni..
huhhuhu :)

A.D.A.M. said...

Ini katak special ni. Kalo ko jumpe, baik ko simpan. Kalo jual, mesti ramai org nak. haha.

(still tunggu air oren. Takpe. Kte dok mktb 4 taun lg kan.. hahaha)

hans said...

bulu ori ker diorang tampal tu
haih
geli plak aku tgok kalau ada bulu nih
hahahah

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Cikgu Fikri said...

ADAM

hahhhahahha...
simpan katak tu, then aku hadiahkan masa besday ko tau...huuhuh..

err..
air oren?
insyaAllah....
heeehe :)

Cikgu Fikri said...

hans..

ori ker tampal?
ntah..
aku pown tak tahu...
tp unik lah....
haaahahahaha :)

atie said...

erkk..paling benci + fobia katak..sampai bila2..eee..benci tahap 100%..

toyolkiut said...

lum pnh dngr lg..
huhu..
xde la brani nk cium ia wlau sah2 bdarah biru cm citer putera katak!
kekeke...

Cikgu Fikri said...

toyolkiut.....

puterakatak?
hahahahahah..
ntah2 ni putra katak kot....
uhuhuhh :)

Cikgu Fikri said...

atie..

yeker?
knp xsuka katak?
uhuhhuuh...

Nurul Ain said...

xpernah jumpa..

atie said...

tak suka sebab encik katak yang lembik lagi menggelikan pernah tidur dalam kasut sekolah saya dl..dan saya telah terpegang kerana saya ingt ada org sumbat kertas kat hujung kasut tu..sob2..pabila terpegang kelembikan katak tu..terus campak kasut tu sejauh 200meter..dan terpelanting katak tu..yuck! i hate u katak!!

.:padie_eyla:. said...

aku rase katak berbulu tak geli berbanding katak normal. siyes. selama aku kene bedah katak, aku tak pernah pegang selagi tak belah perot dia. =p mungkin pasni kalo lab providekan katak berbulu, aku akan pegang.! wahahaaha

ijatnuar87 said...

hehehe...xlma lagi katak ni akan jadi popular cam cicak tokek la...msti ramai yg membela...maner tau bulunya leh wat ubat HIV gak ker...

A.D.A.M. said...

haha. ko jgn. aku tuntut nnti.

hehe. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails