Tuesday, January 4, 2011

ULAT DALAM PAYUDARA!


Tadi aku berjalan ke blog SYOK-BLOGGER!
kredit juga kepada INILAH.COM
Aku serius tak bole blah biler tgk gmbr ni..
Bukan niat utk Melucah, tp utk mengingat...
Kepada kaum wanita, tolong basuh bra anda..
Kenapa ke basuh?

Mengikut blog tu,
aper yg aku faham lah,
sorang pompuan ni dia berasa sakit kat payudara kirinya..
Pastu, biler dia check doktor biasa,
doktor tu just kasi ubat n krim jerk..
Tapi, makin hari, dia tgk makin terus..Sampai berdarah2...
Last2, pergi jumpa pakar..
Mula2 pakar tu xder sebab cuti...
Then bler pakar tu dh balik, barulah terbongkar yg rupa2nya ader larva atau benda alah yg korang nmpak tu kt lubang pori-pori parudara dia..
Lubang tu makin dalam, tak terbayangkan olehnya..
Larva tu beranak pinak kott dlm payudara dia..Dah makan lemak dan lapisan kulit payudara rasanya...Pergh..serius ngeri...
So, kepada kaum hawa,
disarankan kepada para wanira agar mencuci bra yang baru dibeli sebelum digunakan. Bra yang sudah digunakan juga harus sering-sering dicuci dan dijaga kebersihannya.


psssssssssst: ntah2 gmbr ni photoshop jerk kotttt....
takperlah..yg penting still rasa geli..
jaga kebersihan anda yer...
:)

40 comments:

-aNida OtHmaN- said...

gelilaa tgk tuh.....
ermmm that why pakaian dalam nie kena beli yg sedikit mahal.....sebab kualiti melebihi pada kuantiti....

bukan takat pakaian dalam jaa kena basuh sblm guna..sume pakain baru yg dibeli harus di basuh.......

skali lagi nak habaq...pic tuh memang mengeLikan....haipppp....

nunui Joe said...

mmg geli tgk..
tapi mcm edit je pic tuh..
dah bnyk kali da tgk.. huhuhu

atie said...

erm..rasa ye dh 3 tahun lepas dpt pasal ni dlm email..BTW..the hygine part is good..bukan masalah bra sahaja ye..semua pakaian yg dibeli sila la basuh dl..seluar dalam pun..

Pinung is VizarD said...

owh gambar ni fake lah..
ini hasil fotoshop jak..
aku dah penah tgo gambar ni dulu..
doktor yg disebut kan tu pun tak wujud..seyes aku cakap ni..korang boleh google gambar ni..mmg hasil potoshop..

Eda said...

dah lama dapat email pasal ni..

actually bukan takat ni je...msg yang nak disampaikan adalah tak kira la pakaian dalam ke pakaian harian ke, yang penting cuci terlebih dahulu..

Katak Gomok Sulie said...

alamak..xsanggup den tgk gambaq ni.betul ke tipu bukan halnya, sila jaga kebersihan diri anda..hehehe....eeeeeeeee......

Cikgu Fikri said...

anida



btol tu..
mmg kna beli yg mahal..
gmbr tu mmg menggelikan..
euwwwwwww....

Cikgu Fikri said...

nuni joe...

owh yeker edit?
tp still rasa geli....
huhuhuhu..

Cikgu Fikri said...

atie

owh..
mmg dh lamer ker?
ingtkan baru..
fiq baru tau....
huhuuhuh :)

Cikgu Fikri said...

pinung...

owh..
palsu ae?
aku ingtkan btol...
baru tau...
uhhuhuhuh :)

tq...

Cikgu Fikri said...

eda...

owh mmg dh lamer ader ae?
tp still rasa geli...
huhuhuhu :)

Cikgu Fikri said...

katak gomok sulie...

btol tu..
kebersihan tu penting.....
:)

ijam ismail said...

huhu..nsib baik edit..
adeh/~~
ku ingt btol td...
eeeeeeeeeeee...
geli doe...
wek3...(muntah)
=p

Cikgu Fikri said...

ijam..

tau xpew..
aku ingtkan betul..
geli kotttttttttt..
motif...

Nana Liyana said...

ohmaigodddd ! mmg mmpi ngeri la aku mlam wktu tdo pasnih . uwaaaaaaa . geli 1000x . shuuuhh2 dari kpale hotak :P

nuyuEna said...

cerita tu mmg btol.tp pic tu edit je..
b4 ni dh kecoh2 kt fb sal cerita ni..

Cikgu Fikri said...

nana liyana....


hahahahhah..
tergelak2 bcer komen ko..
jgn terbawak2 smpai mimpi yer..
huuhuh :)

Cikgu Fikri said...

nuyeena...

yeker kt fb dh kecoh?
fiq xder fb ler...
huhuhhuh :)

eila_Nabila said...

erm..acttually ini photoshop...ila x thu la kt mne ila tgok..rsenye dkt link yg show pic2 yg x real diphotoshop...dh lme pic ni

Pinung is VizarD said...

takper fiq..
kita sebagai guru perlu memberi dan menerima..aku dulu mula2 igt betul gak, lepas tu aku selidik-selidik, baru taw kebenarannya..

heheh aku pun tak der FB mula2 tp kawan2 blogger minta aku buat sat hahaha..fiq selamat kembali ke IPG yer..hahahah

Rt-qaH said...

sangat mengelikan okeyh..ngilunya rasa..thankz coz sharing..good info utk semua wanita..

MiSzy DiaN said...

adoi..
gelinya aku nk tengok...









































fiq!!!
nati ada homework..
kejap lagi..hehehe

zazaw said...

aku cukup benci tgk ulat tuh
meremang segala dah aku ni derrr

MiSzy DiaN said...

fiq..
ada homework utk ko..

http://miszydian.blogspot.com/2011/01/giveaway-awak-busuk.html

toyolkiut said...

fuh..
menyeramkan..
sampai tahap tu sekali??
agaknya bukan psal baju dalam kot. ni dh kes lain ni..

Cikgu Fikri said...

eila nabila...
yeker?
mmg xreal?
tu lah cm pelik kan?
tp still rasa ngeri n geli gak...
huhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

pinung...

larh..
cikgu gak ker?
ipg mner?
cos aper?
sem braper?
huhuhuu..
btol tu, kita kena bijak beri n menerima sesuatu..
thx yer:)

Cikgu Fikri said...

rt-qah..

mmg rasa ngilu...
asik teringat jerk kt kelas....
even gmbr tu diedit n xreal,
tp, mesej yg disampaikan tu penuh makna...
sentiasa jaga kebersihan..
huhhuh :)

Cikgu Fikri said...

dian....

tau xpew...
mmg geli n ngilu....
huhhuhu..
ha?
homework?
oh tidak!!!!

Cikgu Fikri said...

zazaw...

tau xpew..
aku pown geli kotttttt..
huhhuhu :)

Cikgu Fikri said...

dian...

ha?
homework?
uhuhuuhhuu...
btw..


















































thx :)

Cikgu Fikri said...

toyol kiut...

gmbr tu edit sebenarnya..
tp, still rasa ngeri kan?
euwwwwwwwwwwww.....

irwanpauzi said...

perh...teruk tul...patutlah kanser payudara nie bahaya

Cikgu Fikri said...

irwan...

mmg bahaya pown..
even gmbr tu edit,
tp kebersihan tu harus dijaga..
huhuhu :)

MiSzy DiaN said...

oi fiq..
tuka laa entry nie..
geli aku nak buka taw..
ehehehehe..
aku keja laa skrg nie..
dr kul 8 smpai kul5..
tu aku on9 jak...






























huhu..ko dah kuliah yaa..

mOoN said...

seyes mmg geli tengok picture nie..naik habis bulu roma..gelii..

Cikgu Fikri said...

dian...

huuhuhuhuhu..
Aku pown geli kotttttt....
euwwwwwwwwww..
ha`ah..
aku kuliah dr 7.45 smpai 1.15...
tp hari selasa smpai 4.30 ptg...
huuhhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

moon..

tau xpew...
fiq pown geli sebenarnya...
euwwwwwwwwwww.....

Pink Pearl Lady said...

geli,rasa nak termuntahpun ada bila tengok gambar tu....
betul ka....
kalau betul macamne nak baik tu silap2 kena buangla payudara dia tu...

Cikgu Fikri said...

pink...

mmg ngeri gmbr tu..
tp, rasanya tu edit jerk kotttt...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails