Sunday, January 30, 2011

Dulu....Aku Selalu Bersama Dengannya...

Assalamualaikum....


Aku ingat lagi, sejak dari form 3 dulu, aku telah dikenalkan dengannya oleh kawan aku yang bernama AZREEN...
Setiap hari aku selalu merinduinya...
Kalau sehari aku tak berjumpa dengan dia..Pergh..serius gelisah beb...

Aku rasa nak menjerit jerk kalau tak dapat jumpa dengan dia...
Sejak aku berkenalan dengan dia, dia bawak aku ke dunia yang lebih luas..Mcm2 orang aku kenal...
Agak ramai kawan jugak aku kenal....
TAPI!!!!
Sekarang aku dengan dia dah jarang jumpa..Walaupun sekarang dia dah makin cantik, tapi hati aku kat dia, dah takder..Serius...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sekarang aku lebih suka bersama BLOGGER.COM..
Eh, kenapa tetiba ader blogger.com ni?
Ha, mesti korang pikir lain kan..

Dia yg aku maksudkan adalah:
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.
Kenal tak?huhuhhu..
.
akaun MYSPACE yg lamer....


Mesti dulu korang addict ngan benda alah ni kan?

Hahahaahaha..masa zaman aku muda2 dulu, mmg aku suka gler main benda alah ni...
Pastu, bler facebook makin famous.. Ramai plak yg main facebook...
Tapi, seriously, sampai sekarang, aku TAK DER AKAUN FACEBOOK!!!!
Kenapa?

NTah lah..aku rasa cm malas..Nak2 sekarang ni bler ader org kata FB DAH NAK DITUTUP..
Lagilah aku MALAS!!! Aritu masa aku g GATHERING CIKGU BLOGGER, mereka semua terkejut sebab aku tak der akaun FB.. lebih2 lagi si PLATIPUS, KAK EMIEY dan juga SHINO...
hahahahahha.. Kak mas lagi lah kesian, dah lah aku ngan dia penganjur gathering tu.. so, kalau ada perkembgn kt fb pasal gathering tu, terpaksalah beliau mesej aku..heheheheh
..Sorry kak.. :)

Sekarang ni, even aku tgk akaun Myspace dah cantik..


Akaun myspace aku..skrg ni dh baru..tp, bler tgk kt online frenz..the answer is ZERO!


Siap tukar nama kepada MY_________ BEsta lagi..tapi, still tak ramai orang yg main..Sebab ramai yg beralih ke FB...tapi, aku plak lain..Aku beralih ke BLOG!!!! hehheheh..


Sebab bagi aku blog ni best.. Kita boleh luahkan aper yg kita rasa..

Ibarat diary digital..Pastu, bler ader org komen tu, terasa cm tulisan kita dihargai..
Seronok..sgt seronok.. Aku suka follow blog org..Even org tu tak follow balik pown, aku tak kisah..Sebab aku suka nak kumpul kawan ramai2..hehehehe..

Bagi aku blog itu BEST!!!! MENARIK!!!!

bEtul tak kawan2?huuhhuuh....
So, harapan aku, kalaulah FB itu bakal ditutup..Marilah sama2 kita gegarkan dunia blog Malaysia.. Semoga dunia blog Malaysia ini semakin maju dan berkembang pesat ke arah yg positif..heheehhe :)

58 comments:

.:padie_eyla:. said...

btol! hehe

emieysandra said...

dah penat da akak nk mujuk fiq ni wt fb..huhu, asal fiq bahagia sudaa..

;)

mizz_aainaa said...

yaa..setuju..

etykus said...

yaaa. blog itu bes! btol itu cikgu! hehe :D

Cikgu Fikri said...

padie...

kan?
btol kan?
huhuhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

kak emiey...

heheehehe..
tak pew..
blog is the best..
huhhuhh :)

Cikgu Fikri said...

miss aina..

ehhehehe..
thx cz setuju.. :)

Cikgu Fikri said...

etykus....

btol kan?
blog mmg best!!!! :)

cik aied said...

hahaha..aku ingat ko nk cite pasal tuttt..haha

Piasara said...

fiq..akk dulu pon ada my space,skrg kalau bukak,sorang kwn pon tk dak on9..
diorang pon semua pakat2 bukak fb gak..

Cikgu Fikri said...

cik aied..


hahaaahaha..
aku dh agak, budak kelas kita, termasuk ko..
mesti ingat aku cter psl dia..
huhuhuhu :)

Cikgu Fikri said...

cik aied..


hahaaahaha..
aku dh agak, budak kelas kita, termasuk ko..
mesti ingat aku cter psl dia..
huhuhuhu :)

Cikgu Fikri said...

kak pia...
tau xpew..
ble bukak jerk./.
mmg xder..
huhuhuh :)

ZWAN SABRI said...

Same goes to me..
aku pown semenjak form 3, memang aku aktif gila la dengan MySpace sampailah FB wujud. Baru aku dah mula x aktif ngan myspace. skang rindu ngan myspace tapi bila aku on9 myspace, kawan2 aku yang dulu dalam myspace dah ramai yang menghilang and tutop akaun myspace..
huhu

Cikgu Fikri said...

zwan...
tau xpew..
klau bukak myspace..
tak derorg online...
heheehhe..

il ya na said...

betul2 digital diary. haha. like tt term. btw fb nak tutup tu rumors je la cikgu fiq. yang benarnya fb semakin membosankan.

Cikgu Fikri said...

il ya na..
owh yeker?
huuhuhuh..
ha`ah..
fiq tgk xramai kwn fiq main fb..
diowg rajin main game jerk.
huuhuhuh.. :)

Ayuni said...

hm, myspace dh x best....

il ya na said...

betul2.
1st terjebak dengan fb because of game la.
haha.

Cikgu Fikri said...

ayuni..
tau xpew...
boring.. :)

Cikgu Fikri said...

ayuni..
tau xpew...
boring.. :)

Cikgu Fikri said...

il ya na..
game?
hahahahhaha....
tau xpew..
kdg2 bole addict ngan gamer kt fb.. :)

Pinung is VizarD said...

ko tak nak cerita sal friendster ker?? hehehe

cikgu ainura said...

diq, bile nak ada fb?? amboi, kuat iman betul la dik fiq nie.. xtergugat lgsng dgn ugutan suh wat fb...

amny.. said...

yeaah..

stuju2..

blog memang best!!!

Cikgu Fikri said...

pinung?
frenster?
hahhaaaaha..
itu lg lah dh berzaman..
huhuhhuh :)

Cikgu Fikri said...

kak nuyu.,...
ahhahahahah..
semestinya..
tak mo main fb..
tak suka mencapub..
huhuhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

amny..
tau xpew..
blog mmg best.. :)

Mimi Radzuan said...

suka blog dr fb.. :)

Cikgu Fikri said...

mimi...

hehehehe..
btol tu..
blog lg best.. :)

MiSzy DiaN said...

huhu..fiq..
aku ingt ko windu kt aku..
upanya tak...huhu..









































:(

student said...

masa memula dulu org main myspace..rasa tak berminat..yg ada pun akaun friendster je..tuk keep in touch dgn kekwn..

buat la akaun fb..ke nak abg tlg buatkan?ngeh3..:P

Latest entry, MAHER ZAIN-InsyaAllah versi Bahasa Melayu

♥..cik_mas..♥ said...

yup...suka blog gak la fiq..

eh2.. ada nama akk tadi.. hehehehe :)


ape plan gathering cikgu blogger. jom buat rabu depan nak?

Bieyha Syuhada said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bieyha Syuhada said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bieyha Syuhada said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cikgu Fikri said...

dian..

hehhehehe..
njgn lah merajuk..
of course lah aku rindu ko..
tp ni aku rindu lain..
rindu kt Myspace..
ha, ni mesti ko tak bacer entry aku btol2.kan?

Cikgu Fikri said...

student..

ha?
abg nk watkan?
heehehe,.
tak pew..
fiq tak minat ngan fb..
huhhuh :)

Cikgu Fikri said...

kak mas...

ha?
rabu?
means 2 feb ker?
fiq ader hal masa tu..
hmmmmmmmm...
khamis nak?
or cuti sem ker?
pendapat akak cmner?

areripe said...

dulu, time form 3 main gila-gila.
Comment saja 15k.HAHA
tapi sekarang dah jatuh cinta dekat FB!

ijatnuar87 said...

heheheh...btol tu...dulu main gak myspace...tapi kureng la,sbb xbraper ramai kawan,hehehe...skrang main fb & blog jek,hehehe

MiSzy DiaN said...

taw arr..
aku baca betol2 tue entry..
eeeei...

WaNnY said...

time skola laa paaalinggg addict gile kat myspace sampai tak tdo malam! haha. skang bukak pon da tak pernah :P

misz sheyla said...

betul..blog ag best

Cikgu Fikri said...

areripe..
ha?komen saja dh 15 K?
mmG cemerlang..
tp, skrg dh beralih kat fb plak ae?
huuhuhh :)

Cikgu Fikri said...

ijatnuar....

heheheh..
fb lagi famous skrg..
pastikan blog akan lebih famous lepas ni..
huhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

miszy dian..

heheheh..
yeker ni?
tq tau.. :)

Cikgu Fikri said...

wanny...
heeheeehh..
dulu mmg ramai addict ngan myspace..
skrg?
hhhuhu :)

Cikgu Fikri said...

miss sheyla..

tau xpew..
blog is the best :)

ainakhani said...

itu rumor je cikgu (:

Cikgu Fikri said...

ainakhani...

tau..
tp,mnerlah tau jd kenyataan kan?
huhuhhuhu :)

Zuraifah Zulkuflee said...

yeah!!! sokong2
majulah blog tuk negara..

(^___^)

Encik Psychopath said...

da lama da delete myspace. kite kene maju ke hadapan dengan network community yang lebih kedepan.

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

myspace (delete) - friendster (ignore) - FB (group SB jek skrg - lupe dh kwan lain hahah)

blog.. takleh nak tgl dah ni..

Cikgu Fikri said...

zuraifah....

hehehheee..
btol tu..
majulah blog utk negara :)

Cikgu Fikri said...

encik psycopath...


hehhehe..
btol tu kita kena maju ke dpn..
tp, fiq malas nk maju ke dpn dgn benda2 cm tu..
blog lg best..
huhhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

line putih line hitam..

heheeheeh..
smpai bgitu skali?
tp, blog mmg best:)

ijam ismail said...

gitulah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails