Thursday, February 17, 2011

2ND GATHERING CIKGU BLOGGER!!!!

Ini sticky post..Sila scroll smpai ke bawah yer..

Assalamualaikum dan salam sejahtera. pihak kami menjemput semua bakal-bakal guru, guru yang sudah mengajar dan sesiapa yang terlibat dalam bidang perguruan untuk menyertai perjumpaan ini. anda dialu-alukan untuk memeriahkan gathering ini. pastikan anda seorang blogger. terima kasih.


GATHERING CIKGU BLOGGER akan diadakan pada :

TARIKH : 26 FEBRUARI 2011
TEMPAT : BERJAYA TIME SQUARE, KUALA LUMPUR
MASA : 10.30 AM - 4.30 PM



jika anda berminat untuk sertai sila inbox facebook admin : CIKMAS / BLOG CIKMAS
atau
boleh jawab invitation event dari group facebook : KAMI CIKGU BLOGGER
atau
tulis komen dibawah entry ini



p/s : kehadiran anda semua dialu-alukan. jangan risau jika anda newbie pon anda tetap juga digalakkan datang. jangan malu, jangan segan ok. kita nak saling kenal mengenali dan eratkan hubungan.

p/s/s :
perhatian kepada CO-ADMIN KAMI CIKGU BLOGGER. sila sebarkan maklumat gathering ini. anda perlu peka dan beritahu saya jika ada sebarang masalah atau maklumat terbaru. anda telah diberi tanggungjawab dan sila jalankan tanggungjawab sebaiknya. kerjasama anda sangat saya hargai.
kredit to: CIKGU MAS

8 comments:

Azham Vosovic said...

Insyaallah kalau tak ada aral melintal, "cikgu" cuba datang... huhuhuhu

ishiko said...

oh.. selalu gathering time xde kt kl.. -_-"

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/02/126-movie-step-up-3.html

♥..cik_mas..♥ said...

thanks fiq... :)

Anonymous said...

bkan ke ad sminar time 2??

al_hakim said...

alah!tak dpt join lagi..jauh kot..hm yg pasal design tu buat sendiri je..aku pun ade buat segmen..jom join!

emieysandra said...

akak de prgram trikh tu..huhu, xleh jumpe fiq lagi la..

AzreenAzeman said...

ak xdpt join kot ..
sbab ak bknnya cikgu ..
hurmm .. :(

miss eyza.t said...

hahaha.. klu join tp g lmbt ckit agak2 boleh x?hahaha.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails