Sunday, February 13, 2011

Saper Pernah Join Pertandingan Karaoke?

Assalamualaikum...



Semalam, ada sorang kawan aku ni, dtg menjengah ke bilik aku..Kemain excited lg dia..Ingatkan nak ajak ngumpat..Rupanya nk ajak join karaoke..
Pertandingan kottttttt...
Nerves lah jugak...
Tapi, apa salahnya mencuba kan?
Katanya dpt tau dr FB...Sempena karnivel FESSAT kt UKM...
So, aku amik num tel org tu then mesej dia utk tnyer psl benda ni...
Dia pown email borang tu kat aku..
Dan skrg, ktorang dah isi... Cuma tnggal nk anta jerk..
InsyaAllah org tu akan amik borang tu...

Skrg ni perasaan aku bercampur baur, rasa nerves ada..Excited pown ader..
Dalam banner tu tulis, tempat pertandingan kt PANGGUNG SARI UKM..
Pergh..dah lah besar..mcm auditorioum.. Aku serious takut kalau2 aku terkucil waktu tu...
So, aku harap para pembaca sekalian mendoakan kami dapat lakukan yg terbaik masa pertandingan tu ok..Amin..
Saper nak dtg tengok pertandingan tu, dtg lah pada :

20. FEB.2011
9.30 PAGI rasanya....
PANGGUNG SENI UKM ..


Meh lah dtg, meriahkan lg..heheheh...

Skrg ni aku ngna kwn aku ngah beria2 berlatih...Hahahahaha..pdhal, niat sekadar nk pengalaman jerk..Nak menang tu, insyaAllah ada rezeki....Amin....
Ha, agak2 korang aku nyanyi lagu aper?
Nak tau tak?
Tapi, segan lah..
Takpewlah, demi anak2 murid cikgu sekalian, meh tgk:
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.LADY Gigi-BAD ROMANCE






hahahaahah..ko giler? tak der maknanya..
Tapi, yg sebetulnya adalah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ANUAR ZAIN- PERPISAHAN




Lagu ni bg aku agak mencabar jugak, sbb low note dia agak rendah, high pitch dia plak, berlenggok.. Tapi, aku akan cuba sedaya upaya..



Ha, kwn aku plak, mula2 menggedik nak bawak lgu HERO by Mariah Kari..Tapi, dia kata lagu tu klu tukar ton laki, susah, sebab byk lenggok..So, dia pilih lagu:

SALAM TERAKHIR- SUDIRMAN


S0, saper pernah join karaoke?
Bagi lah tips kat aku sket.. :)

16 comments:

NANA NAZIRA.. said...

chaiyok2!!!!!!!!!!!!!
menang bg aku hadiah ek..

nurain said...

wooottt~

nyanyi elok2!

.:padie_eyla:. said...

oihhh. panggung sari.? haha. panggung seni lah! hak3 =p gudlak fessat! nnt kalo rajin den dtg tgk fik. hak3

SyedMuzzamir said...

wei bro .. good luck .. hehe ..
nanti upload lah video yop ..
lagu perpisahan ni best kalau kena bawak .. hehe .. sebab lagu ni takde kemuncak .. unless kalau suara ko masyuk , mendayu , memang mantap .. hehe .. good luck again ..

zazaw said...

akuuu penahh
sungguh memalukan !!!!!!!!
aku kene cabarrr ngn membe

Cikgu Fikri said...

nana..

thx..
:)

Cikgu Fikri said...

nurain....

hehehhe..thx :)

Cikgu Fikri said...

padieyla....

ha?
panggung seni ae?
ingtkan panggung sari...
hehehehehe.. :)

Cikgu Fikri said...

syedmuzzamir..

wah, cara hang ckp, mesti hang ni byk pengalaman kan..
hehhehe..
thx tau..
tips yg bgus..
sbb lgu ni mmg takder kemuncak..
kena byk main ngan feel...
uhuhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

zazaw...

ha?
masa tu ko nyanyi lgu aper weh?

nulhazwany abdul malik said...

yeah2 good luck, hehe
budak2 kampung wany kalo karoke mesti nyanyi lagu cinta kristal, nek jemu dengar. haha

*nyanyi lagu 6thsense ^^ hahaha

cik aied said...

wahh! cemerlang kau! NEway..good luck oke!

kiwi said...

wah, kiwi mau datang tengok boleh? hihi
aja aja fighting!

emieysandra said...

gudluck fiq!!

gigiAriEma said...

gigi tak pernah..sebab suara gigi tak sodapppp....hahah

AzreenAzeman said...

bknnye ko prnah menang PG3 IDOL dlu ?
gune jek la tips ko yg dlu tu ..
huhuhu .. :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails