Wednesday, March 23, 2011

Aku Cadang Nak Buat Domain!


Assalamualaikum....


Aku sebenarnya dah lama cadang nak buat domain sendiri..Memandangkan kerisauan aku yang tahap melampau takut-takut kalau blogspot.com memadam blog aku ni..
Nak dijadikan cerita, aritu masa aku online blog, dapat satu pesanan dari google..katanya aku kna bagi num phone aku untuk dapat kan password ker haper ntah..Tapi, aku malas nak anta..takut2 tak boleh caya jerk...Rupa-rupanya baru aku tau yang benda alah tu penting..takut2 kalau blogspot atau google padam blog kita.. Aduyai..cam ner ek nak dapatkan kod tu balik?hurmm...So, kalau tak dapat kod tu balik, aku terpikir nak wat domainj sendiri....Ok tak?

Kalau aku guna:

cikgufiq.com ok tak?

Tak over sangat kan?huhuhu..
Aku tau blog aku ni tak seberapa, tapi aku tetap sayang dengan menda alah ni sebab aku boleh citer macam-macam kat blog ni..Aku boleh memaki, mencarut, membebel, mcm-mcm lagi lah yang boleh...huhuhu

Saper-saper yang dah menggunakan domain tu..boleh bagi pendapat anda setelah anda menggunakannya? Best tak?
Eh, tapikan biler kita dah tukar domain,camner ita nak setting balik kat nuffnang ae? Kat bahagian daftar blog dan pemasangan iklan ker?
Kat situ ker?huhuhu...


pssst: Currently at school now..dalam kekenyangan dan kemengantukan!!!!!huhuhu :)

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

saya guna service netkl masa nak beli domain. ok jugak, dalam 30 hengget. nnt bila dah tukar, hantar tiket pada nuffnang, ckp kamu dah tukar domain baru, dalam masa sehari kot dia reply, pastu semua siap cam biasa :)
EH, MEH SINI AKU NAK TERANGKAN PASAL DADAH!

♥..cik_mas..♥ said...

jom buat domain kat broframestone same2 nak fiq!!!??? :)

cikmas.com.. ok ke? kalo akk kawen dah cm ne nanti..huhu...

i am S!L4H.. said...

oh nk wt domain erh. ok jgk cikgufiq tu. rse cm dh sinonim..heee

emieysandra said...

wah..bagus3!
cikgufiq.com pun ok dan simple..sng org nk ingat ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails