Thursday, March 24, 2011

Contest Blog Paling Ceria!

ASSALAMUALAIKUM
(eh, bosarlah pulak tulisan ni..)


Alang-alang aku tengah boring tak der wat kojer haper-haper ni...Maka, sekali lagi datanglah hormon gedik aku untuk meNjoinKAN diri dalam contest ni...Aku telah diTAG oleh CIK MAS...huhuhu...

So, kalau korang rasa nak join, klik banner tu yer...Tapi ingat, contestnyer bukan tamat 10.APRIL.2011, tapi tamat ESOK!!!!!

Contest ni jugak
memerlukan 2 pemenang sahaja..tempat pertama akan memenangi RM 100 tunai ATAU top up RM 100...tmpat kedua lakk akan memenangi RM 50 tunai ATAU top up RM 50..

Aku rasa nak tag:

CIK MIEN
EICA (aku suka tag dia ni)..huhuhu...
OPAH

So, aper lagi..Cerjoin...Cerjoin.. :)

3 comments:

toyolkiut said...

wah..
bila cikgu xde keje ye..
hehe..
menarik kontes tu..
lumayan..

MiSzy DiaN said...

fiq!!
blog tu aku buat sndiri tp header tu aku minta tlg kt kwn aku yg buatkan.. hehehe..
ok tak??
hahahaha..
aku suka tgk tu pascal ngn katak kt sana.. comel jak.. hehe

♥..cik_mas..♥ said...

haha.. rajin fiq join :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails