Tuesday, March 1, 2011

AKU DAH LAMA TAK POST GAMBAR MEREPEK..JOM TGK!

Assalamualaikum....

Aku rasa kan, dah lama aku tak post entry pasal gambar yang merepek2 kan? Jadi, hari ni aku nak perkenalkan kepada korang tentang satu laman web yang banyak gler gambar2 lucu...

FAILFUNNIES

Pergh..tadi bler aku tgk gmbr2 kt sini, terus aku tergelak-gelak..hahahhaha..bagi aku lawak lah..tak tau bagi korang plak kan..masing-masing ada citarasa masing2...Tapi, ada antara gmbr2 ni agak tak senonoh lah yer..Jgn pikir bukan2..Please open your mind...Ok lah, malas nk citer panjang, jom layan.......
.
..
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

Kesian dgn bear ni...


Ish..merosakkan tandas...


Mesti sakit hidung dia kan?


Hahhhaahhaa..boleh plak tumbang time mcm ni...


Memang tak senonoh..kencing baring...


Ha, tapi gambar ni lagi lah tak senonoh...Ish3...
AMARAN!!!
KALAU RASA TAK MAMPU NAK TGK, JGN TENGOK!!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah lah tak cover2..lepas tu boleh plak cium benda alah tu kat dpn org..ish2....

Ha...itu jerk lah utk hari ni..AKu nk buat assgment Perkembangan Kanak-Kanak plak...

Paperpown, CREDIT TO FAILFUNNIES!

14 comments:

zazaw said...

gahahah
bengong !

fatien ! said...

bhahaha~ memang fail ! :)

beLLa said...

haha! sengal betol ;p

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

xsenonoh d0wh!

Cik Syira said...

Ahaha mengong btol..! :D

A.s.t.i.n.a said...

hahahha haihh cikgu nehhh..

P0polita said...

hahaha..haishhh.. lucahs la yg gmbar last tu.. x senonoh.. huhu..=D

Jue said...

haha mmg fail
xpe
bkn slalu kan hihi

♕ Mr.IX ♂ said...

memang failfunnies kategori tak senonoh....hahahha!

Salam Blogwalking !! ^__^V
Latest Entry :
Download Angry Birds for PC. Jom Lastik Babi !!!
Mayat Obor-obor besar???!!!
Sebab per blogger letak tutorial?

ijam ismail said...

adeh...asyik gelak j tgok entry ni...
hahahaha
=D

Finaz Jaafar said...

ahahhaha..sangat kelakar dan takleh blah..hahahahah

emieysandra said...

euwww..selekehnye pompuan tu,
kat blog akak ade gambar comel, mst fiq berkenan.jom tgk ;)

Nana Liyana said...

eewwwww gelinyeeee prmpn tu . bengong sgguhh ==''

Naz said...

kah kah kah! memang fail sungguh. especially masa yang dalam tandas tu dengan yang titanic tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails