Saturday, March 5, 2011

Sudah tiba masanya aku beli handphone baru!

Assalamualaikum....

Aku sebenarnya cadang nak tunjukkan kat korang perkara di luar jangkaan yan g aku buat aritu..Mcm maner tu? tapi, lambat gler nk upload gambar..Last2, aku geram..Tetiba handphone aku plak meragam..So, aku rasa nk mencarut jerk lah pasal phone tu kat sini...

Cmni citernyer..

phine aku cikai jerk..tak macam phone kau


Tadi masa aku ngah beria2 nk mesej kawan aku..Tetiba aku pelik, eh, kenapa plak tak boleh nk anta mesej ni?

Kenapa plak kena call sonycentre?

Last2 aku geram..AKu cabut bateri, cabut n masukkan balik sim card...
Pastu, biler aku pasang balik, hamik ko....

INSERT SIM!

Pergh....terus rasa nak mencarutttttt...Dan mmg aku dah mencarut kot tadi..Aduh..cmner ni..
Dah lah byk contact number dalam phone tu..
Dan yang paling penting, banyak koleksi rakaman KARAOKE AKU!!!!!
ARGH!!!! Menci!!!!
Aku tak rasa salah sim aku, aku rasa phone tu buat hal..
Aduh..nak buat mcm maner ek?
Aku sayang kotttt phone tu..Dah lah pernah melalui 5 kali cubaan untuk hilang, tapi alhamdulilah, masih lagi selamat...Even guna phone slide ni, ribbon dia probs...
Tapi, bler dah cmni..Hurmmmmmmmm..
Nak beli handphone baru ker?
Kalau beli phone baru, agak2 maner best?


Kepala aku terbayangkan XPERIA...
Tapi, budak kelas aku si Naili tu, dah pakai..Takkan nak tiru plak kan?
hurrrrrrrrmmmmmmmm.........
Kalau HTC ok tak?uhhuuhh..
(over jerk........)

Phone aku tu masih ada harapan utk diselamatkan ker?
Saper tau?

13 comments:

ijam ismail said...

wuhuuuuuuu...gler r ..
aq xtau la bila nk tukar hensem cabok 2..

kira kekuri said...

haha insyaAllah masih bole d selamatka..aku punya phone keypad dia rosak,aku bantai je pakai..haha

Opah Kentang said...

beli phone baru..beli phone baru..
ehehehehehehe..

mera zati M.z said...

hurm same laaa, fon skg dah rosak :((

Fantastic Ajane said...

blh lagi selamat tu..:) usaha tangga kejayaan ye... hehheheh. X brani nk suggest which hp is da best.. maklum la FA ni buta hp... heheh

♥..cik_mas..♥ said...

fiq....nfon botol air jek..heheehehe :P

penyejuk hati said...

beli phone baru..pkai iphone4 ..:)

sicKo^ said...

handphone apa2 pun tak kisah.. yg penting OS jer.. iphone atau android atau bb lar best..

NANA NAZIRA.. said...

wah..
lagi sorang mahkluk allah kat kls nk tukar fon bru..
wottttt..

emieysandra said...

beli la yg baru, yg ade wifi..pastu leh bukak fb!! huhu ;p

cik mien said...

same ar...phone cik mien skrg ni pon dah rosak...so jadinya pakai phone abah lah yang jadi mangsanya....kalau sayang sangat phone tu pi anta kedai betulkan....

iDa said...

dulu ida pom sllu tukar tpom ...bila dh setoun guna...mula la beli yg len...tp sejak sem lpas..ida xtukar2 g....entah r...xder mood lak nk tukar baru...dh tobat kot..hahahahaha

cik aied said...

aku pun nk beli xperia tp x jadi sbb naili da pakai...cisss! geram betul! haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails