Sunday, March 6, 2011

TAMBAH LAGI 5 HARI!

Assalamualaikum....

Adakah anda ingat lagi dengan contest CIKGU FIQ?
Ha, ni aku nak bagitau, oleh kerana aku dalam keadaan BUSY sekarang ni,
aku nak tambah lagi 5 HARI!!!!

TUTUP: 11.MAC. 2011 (JUMAAT)

Jadi, saper yang berminat boleh lah join yer...
Senang jer..Teka umur aku dalam gambar ni berapa tahun.


KLU:

DAH LAMA DIAMBIL..
TAPI TAK LAH LAMER MACAM ZAMAN SEBELUM AKU DAPAT SURAT BERANAK OK!

kAN aku dah cakap, kalau ada jawapan BETUL yang sama, maka aku akan buat cabutan undian..
Kira contest ni macam SAMBIL MENYELAM, MAKAN SATE lah (ader ker idiom ni?)

Utk syarat2 penyertaan, SILA KLIK BANNER NI yer...





CEPAT JOIN!!!!
Aku dah beli hadiah dAH....Bagi aku lawa..Tak tau lah bagi korang..
:)


Oooooooopppppppppsss: Lupa nak bgtau, anda boleh tinggalkan link yang anda dah teka tu kat entry dalam banner tu yer.. TQ :)

7 comments:

amny.. said...

rmai sgt yg join..

mcm xde harapan jee...

(amni cpt giveup)hehehehe

Dda Ly said...

wawahh rajin nye wat contest..:)

meh ke rumah..
~oh student!~
keep in touch ye..♥♥♥

NANA NAZIRA.. said...

agk2..
aku ada harapan nk menang x???

mera zati M.z said...

laaaa. baru semangat nak tgk pemenang!

normizarifah said...

nak hadiah...nak hadiahhh

maCy said...

cup.

kiss untuk gadis blogger.
flying kiss untuk jejaka blogger.

rindu kamu, kamu dan kamu.
teruskan usaha di arena ini.
maCy hilang tapi ada.

*salam sayang dari maCy*

:)

Hafriz Mohamad said...

aku nk menang.. tp aku x join ari tu..
cmne ek?? heheh~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails