Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI: BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN!

Assalamualaikum...



Tetiba arini aku rasa gedik-gedik manja plak nak join segmen..Hahahaah..
Jadi, aku joinlah segmen dari blog ben ashaari..
Saper nak join, klik banner tu..
So, entry aku ni, hasil rujukan aku daripada blog SINI!..tQ cik wawa.. :)
Ok, tanpa membuang masa, peluh, tenaga, bla..bla..bla..meh kita join..




Sila ceritakan latar belakang anda
Aku lahir di atas tilam dan bantal yang empuk di Hospital Besar Melaka.
Anak sulung daripada 20 tolak 18 adik beradik..(means 2 org jerk)... Skrg tinggal kt rumah tradisional Masjid Tanah Melaka.. (perlu ker mention?)

Profession anda sekarang?
Masih lagi menuntut di IPGM KAMPUS PENDIDIKAN ISLAM kat Selangor..
Dalam bahagian Pengajian Kimia..(OK TIPU)..
Pengajian Melayu..heheeh..

Blog favourite anda.. kenapa?
Tak tau nak cakap blog saper..Byk gak aku suka singgah..Tapi, selalunya aku kalau nak gelak kuat2, aku akan singgah blog:

KAK SENDUK!

hahahaaha..serius klakar beb blog dia..laki, pompuan semua bcer..ko try lah bacer..Mesti sakit tekak ko gelak2...

Blog yang anda tak suka masuk.. kenapa?
Blog yg lambat loading kot...Agak berat..Sila dietkan blog anda...
Lagi satu, jenis blog yg suruh kita follow dia dulu..baru dia nak follow..
(ko hengat ko diva? (ayat kak senduk..haahaha)

Impian anda terhadap blog anda
Impian?
Teringin nak dikenali ramai..(over jerk statement)
Ala, tak kisah semua tu..yg penting dpt ramai kawan dan boleh kita berjimba2 bila pergi gathering..huhuhh :)

Ok..tu jerk utk waktu ni..Daaaaaaaaa... :)

16 comments:

iniialahaku said...

msjid tnah???ko ktner??

emieysandra said...

skg cuti..fiq kt Melaka la yer?akak kt Kelate ;)

ijam ismail said...

meriahhhhhhhuuuooollllzzz...
suke blog 2...hahaha
sgt klkr...=)

akmal said...

2 beradik jer? sunyi la rumah cam tu. hehe

Opah Kentang said...

kite same area la...
selamat berkenalan..
huk2. :P

sweet honeydew! said...

masjid tanah! KMM! rindu beb!!

.::cintabungablogspot::. said...

Salam kenal dari segmen abg ben :)


Blogger MELAKA no.1 on list dtg terjah nie, hawau kau! hehehe :P


Jom singgah

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

topimagine said...

Salam Perkenalan dari Melaka... sahabat Satu Bendera, Satu Negeri dan Satu Malaysia... hehehe

http://topimagine.blogspot.com/

Lya Colours said...

hoih saya pon org masjid tanah

Arol Mubin said...

Apa khabar orang Melaka? Eh! Arol pun orang Melaka jugak. :) Setuju dengan blog tak suka masuk tue! Haha. ;D

aizamia3 said...

wah... boleh jumpa cenggini, esok mokcik balik sana, bolehler jumpa kenal2 dengan mokcik n family, bak sini no telefon, nanti mokcik call... serius ni...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

haii orang Melaka ! hehehe...

Fairus Bin Mamat said...

MENJENGOK BLOGGER MELAKA.. :) DARI BLOG BRO BEN..

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat blogger melaka...
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

aizamia3 said...

nak terjah lagi sekali: akak sekarang berada di masjid tanah dan ahad ni akan kembali ke PJ..

pRiNCe said...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails