Friday, March 11, 2011

Handphone maner lagi better?


Assalamualaikum......



Kita lupakan sekejap entry sedih aku yg lepas, walaupun hati aku ni masih lagi rasa..rasa..ntah lah..kita lupakan sekejap sbb aku ada benda penting nk tanya dengan korang semua..
Tolong..tolong aku..
Aku seriously keliru sebab aper ek?
Ha? Kecelaruan gender?
Kepala Hotak kau.........
Ha? Keliru nak pilih kerjaya selepas SPM?
Perkara tu dah lama berlalu...
Aku keliru sebab..er..sebab...
SEBAB.....
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Nak beli Handphone!!!
Handphone maner lagi better?
Adakah ini?

HTC SMART..
(baru jerk keluar ni)


XPERIA x1O mini

XPERIA VIVAZ PRO


Maner satu lagi better?
Tgk Xperia mcm best..Tapi, kwn2 aku rmai gler pakai...
Malas plak nak tiru2 ni..
Hati aku ni pulak terpanggil2 nak beli HTC...
Tapi, entahlah..Aku keliru ni..
Ataupown korang ada cdgn HTC lain?
Hurmmmmmmmmmmmm..
Please.................

TQ!!!!

15 comments:

little cart00n said...

wah!
tak mampulah nak bli xperia!
heee

qhais said...

3310.....hehehehehe

bun said...

npon baling kat batu tak pecah

ade tak?

yang tue lasak, tahan lame

huuhhu,

hanye mampu melihat sambil berangan aje

❤cikki❤ said...

beli public phone...
knfem x tiru sape2...=)

Azman Azahar said...

HTC!

ila said...

sume tu x pnh pakai,
so x tau la mane yg tbaik,haha

SyUhAdA said...

erm..
ntah la..
tp cam bes je HTC yg trbaru tu..~

AzreenAzeman said...

amboh!
canggih2 belaka..
ak rse better ko bli iphone tros..
x pun, blackberry ke..
hehehe.. ;)

Opah Kentang said...

htc tu berapa sen cikgu??

dari beli vivaz pro. bek beli vivaz sahaje.

x10 kalau untuk cikgu fiq oke kot.
hp tu lebauuu....

ape2 hp cikgu fiq beli t opah nak tgok ye.ehehe :p

Opah Kentang said...

kawan ak pakai vivaz pro. biase2 je function dye. lebih pde slide aje.

kalau vivaz sahaja camera 8mp.hihi.

jom2 tgok merong mahawangsa! :)

ha cikgu! Opah dah buang dah word verification. Opah tak tau pun ade mende alah tu.huhu.

X10 oke kot. atau htc. ngee. :)

storyfromme said...

bagi aku, gadjet paling best skang ni samsung galaxy x.

storyfromme said...

mak aku pakai hp samsung galaxy tu. pastu amek line maxis sekali dengan internet. tiap-tiap hari mak aku layan tengok cite korea pakai hp tu. memang rase macam pakai laptop. function baik punya.

tim said...

xperia mini.!
my dream phone..

♥yaya budak suka embun♥ said...

HTC plissssss..malatooooppp...kalau vivaz, kureng sket...mmg tak bez :DD

Rias_Lara said...

blackberry cepat habis betri..huna hp umah jelah...ahahhaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails