Sunday, March 27, 2011

SailorMoon Telah Kembali!!!

Assalamualaikum...



Tetiba aku rasa nak bercerita pasal Sailormoon plak..
Hhahaahhaha..
Kau tau tak yang SailorMoon telah kembali?
Pergh..Lama seh..
Tak silap aku, last aku tengok masa darjah 3...
Sekarang baru ada kat TV7...
pukul 10 pagi..
Hari Sabtu....

So, sempat gak lah aku tengok semalam kat rumah kawan aku, even aku terlewat 15 minit..
Yang penting, aku sempat tengok scene SailorMoon tu salin baju..Hhaahahaha..

Aku asik tergelak jerk..Sebab teringat kisah masa citer tu tengah hot..
Laki dan pompuan semua tengok kan?
Kau tak payah nak bajet macho lah kata tak tengok SailorMoon..
Mesti tengok punya kan?huhuhuhu...

So, kengkawan, aper lagi, sila set kat Kalendar Hp anda dan juga alarm jam anda supaya tak terlewat menonton citer tu..haaahhah :)

12 comments:

cik mien said...

cik mien pon suka tengok cerita sailormoon to....sebab heroin dia tu comel sangat2.....suka sangat2....COMEL GILER...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

waaa...sailormoon kembali ! :)
dulu pencinta sailormoon but now pencinta sailorman ! :) eheeee...

cik chopu said...

hehe bagus betul. dulu layan gila kat tv2. dengan kekuatan bulan, akan menghukummu! haha.

FarhaNezam said...

aku terpaksa tengok sebab kakak aku suka tengok sailormoon dolu2.. last2 aku tengok secara sukarela.. yg best lepas men sailormoon, dragonball kan? Haha bestnya zmn muda2..

Nurul Mazni said...

owh..memang best kartoon series nie.. siyes mmg rindu time diorang bertukar2 tu..hehee..suke jer~ dragonball pun sangat best.. ingat ag. tengok drangonball time form3.. last episode tak dpt tengok sbb ade aktiviti kat skul~ menci!!

Adha said...

Aq terlepas scene tuxedo bertopeng ke hehe...

Entri Segar: Mentaliti Made In China

YaYaNsMuM said...

Wah2...Sailormoon telah kembali kew...?cartoon tu sangattt comel..^_^

Awan Biru said...

Awan last tonton masa darjah 4.
Suka ketika hero dia muncul siap dengan bunga ros lagi.

storyfromme said...

saya baru lepas tengok semalam.rindu lak zaman dulu-dulu.

dhiera said...

dulu suka tengok sailor mercury~

cantekk said...

da lupe la citer tu caner,,tgk jgk dulu...memandangkan ditayang semula ari sabtu xdapek la, den kojo

Opah Kentang said...

adoiii...lame tak tengok tv la cikguuu....

hehehe..
:P

rindu nk tengok salomoon nie..kekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails