Saturday, April 9, 2011

Akhirnya Aku Jumpa Lagu Ni...........

Assalamualaikum.....


Sejak aku TERtengok slot ASMARA kat tv3, aku dah minat dengan lagu ni..Tapi aku tak tau sapa yang nyanyi lagu ni....
Pastu, masa aku tengok FILEM 2 ALAM, lagu ni pun ada jugak... Tapi, masa tuAmy Search yang nyanyi rasanya..Sangat lunak..
Bagi aku lagu ni memang betul-betul feeling lah..Terbuai jerk kan..
Eh, lupa nak cakap, agak-agak kau lagu apa yang aku sebutkan tu?
Jawapannya adalah:
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



BERGANTI HATI by ANGGUN

Cuba lah try dengar...
Kalau nak download boleh download kat SINI!

Sebelum terlupa, aku nak ucapkan terima kasih kat BLOG MOHD ISA sebab bagitau pasal lagu ni...Credit to him :)

4 comments:

Silent Thinker said...

la..dah lame tahu n dgr lagu ni..since asmara season 1

Seri said...

1st time dengar lagu ni

cantekk said...

owh...xpenah cari
tau lagu sixth sense tu jek,,,
k saye nk p dengar ni cekgu

cikuwada said...

Aku ade la lagu tu fik, nape x mintak :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails