Saturday, April 9, 2011

AKU HENGATKAN LAMBAT LAGI..RUPA-RUPANYA...

Assalamualaikum......

Pertama sekali, sorry kepada MISZY DIAN sebab kau tercari-cari di mana aku..
Kau jangan risau, aku masih ada di sini.huhuhhu..
Cuma...
cuma...
Aku sedang RUSHING sekarang ni..
Rushing menyiapkan tugasan..
Aku hengatkan hantar lambat lagi..Aroung next week...
Rupa-rupanya ISNIN NI!!!!
OK TIDAK!!!!
Tu lah aku jarang update blog sekarang...

Tugasan aku ni pown, aku baru mula pagi ni..
Aku taip entry ni pown lepas aku rehat kejap dari menyiapkan tugasan...
Sorry kawan-kawan sekalian..

Hope aku dapat hantar tugasan tepat pada waktunya...Amin..

psssssssssssst: Walaupun tugasan harus disiapkan, tapi Akademi Fantasia dan Mentor 5 WAJIB DITONTON! :)

7 comments:

cik aied said...

gitulahh..

dyg said...

sama lah kite Cikgu Fiq oi..
assgmt belambak-lambak..
blog pun da berhabuk..hehe..

elinLARH said...

haaaaah kan dah kelam kelibut

MiSzy DiaN said...

huhu..
smpat plak ko tgk AF dgn mentor arr.. huhu..
jd bila laaa ko maw on9 nie??

cik mien said...

La.....ye ke macam ne eh salah tarikh ni....patut lah dah lama tak jumpa ckg fiq dekat blog ni...orang datang wat tak tau je...hehehe...harap ckg fiq dapat menghantar tugasan ckg fiq dengan sempurna dan tepat pada waktu nye...chayokkkkk..

Hantu Kak Limah said...

hehehehheehe....walaupun bz...akademi fantasia tetap menjadi keutamaan ku..walaupun aku pengutuk tetap..keh..keh..keh..

umpama lilin said...

kadang2 due date nya tak berapa nak panjang. alih2 je naik notis. kena hantar dalam masa terdekat. mula la berhempas pulas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails