Tuesday, April 5, 2011

MAAF!

Assalamualaikum...

Maaf!!!
Sorry!!!
Bukan haper kawan-kawan..
Nak cakap pown segan..
Tapi maaf sgt-sgt...
Sebab..
err...
sebab...
Hei sebab aper?


Sebab lamer tak update blog...
Sebab currently at:

COOL POINT CAMERON HIGHLANDS!

Aku hapdate ni pown masa dalam seminar dan pembentangan fotografi..,.
huhuhu..
Tapi kan, hari ni masa aku jalan-jalan,
aku kurang mood sebab selesema!!!!
Argh!!!
Tapi, tak mematahkan semangat aku untuk makan
AISKRIM GORENG kat Taman Agro Strawberry!!!
So, ni buah tgn aku untuk korang..

AISKRIM GORENG!
selamat menjamu selera!

Daaaaaaaaaa :)

11 comments:

miss keila said...

auchhh sedap nya aiskem tu..:)

kira kekuri said...

arrgghh !! jeles tengok eskrem tuh! ^.~

MiSzy DiaN said...

wahhh ko jln2 yaa..
ehh tak sihat?
fiq.. jaga diri baik2 yaa..
rajin2 laa update..
patut pn ko jrg masuk blog aku dah..

aku buat segmen..
ko join laa k..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

su said...

aiskrim goreng..sedapnya...

elianesuriane said...

fuhh.. bez aiskrim goreng tuu...

btw, hehe.. thnx komen ntri tuu..
n sori coz xgtaw..

Hantu Kak Limah said...

tak penah try lak eskem tu..cam sedap jer.....

emieysandra said...

cedap nyer asyetem tu.huh. saje je la fiq ni kan..

MiSzy DiaN said...

fiq...































mana ko??
sihat ka nda??
rindu maw blogging sama ko.. huhu

Alin Marlini said...

dimaafkan tapi nak aiskrim jugak...

MiSzy DiaN said...

fiq...







































































miss eu.. mana ko menghilang?
(T__T)

Awan Biru said...

Selsema pun masih boleh makan ais krim. Tak takut melaratkah nanti?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails