Sunday, April 3, 2011

tahniah kepada Shaheizy Sam!

Assalamualaikum...

Tahniah diucapkan kepada:



SHAHEIZY SAM diatas kemenangan pada malam ni!
Ramai gler artis sokong dia tadi..
Siap berdiri..
Aznil, Linda Onn dan ramai lagi siap berdiri dan bagi sokongan..
Pergh..
Dia siap bawak mak dia lagi kotttt..
Yang palinng aku tak boleh blah bler dia letak mak dia kat kerusi si UCOP KAK LIMAH!
Hahahahahha..
Serius lawak...


Boleh plak semua org ikut kata si UCOP..

Saper sokong awok bacer keputusan ni, angkat tgn mcm awok...

Semua angkat!!!
haahhaahhaha....

Wah..
BAGI aku, mmg gamat betul ABPBH kali ni..
Aku cukup suka...
Satu anjakan paradigma yang sgt bagus dari yang lepas...
Tahniah...
Kawan-kawan aku, ramai gler suka tengok ABP malam ni....
Memang gamatlah bilik TV malam ni...
Terbaek lah...

Tahniah kepada semua pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010:

1. Penyanyi Lelaki Popular : Faizal Tahir

2. Penyanyi Wanita Popular : Yuna

3. Penyanyi Duo/Kumpulan Popular : 6ixth Sense

4. Penyanyi Nasyid Popular : Rabbani

5. Pelakon Filem Lelaki Popular : Shaheizy Sam

6. Pelakon Filem Wanita Popular : Lisa Surihani

7. Pelakon TV Lelaki Popular : Remy Ishak

8. Pelakon TV Wanita Popular : Fasha Sandha

9. Pengacara TV Lelaki Popular : Aznil Hj Nawawi

10. Pengacara TV Wanita Popular : Fara Fauzana

11. Penyampai Radio Lelaki Popular : Faizal Ismail

12. Pengacara Radio Wanita Popular : Fara Fauzana

13. Artis Komedi Lelaki Popular : Zizan Raja Lawak

14. Artis Komedi Wanita Popular : Nurkhiriah

15. Artis Baru Lelaki Popular : Shahir

16. Artis Baru Wanita Popular : Yuna

17. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat: Dato’ Rosnani Jamil

18. Artis Paling Popular : Shaheizy Sam

senarai pemenang, CREDIT TO SINI!

Sekali lagi tahniah kepada pemenang! :)

pssssssssssst: Sebenornya, aku target YUNA or FAFAU yang menang ABP..huhuhuhu

7 comments:

cik chopu said...

ABPBH 2010 terbaik ! haha dah sasau satu arena of stars dek fenomena ucop ni ha. haha.

daylachan said...

bestla part usop tuh!haha

MiSzy DiaN said...

update terus arr.. hehehe...
terbaik laa.. :)

.:padie_eyla:. said...

bila la bahana hantu kak limah nak stop nieh. hahaa!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

update entry update jugak, tapi risiko tangan kat mouse tu jgn tak amek berat okeh.. bahaye taw.. sharing is scaryyyy~~~

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/blogger-sekalian-sila-jaga-tangan.html

baincardin said...

Tahniah kpd pemenang!!!~

Johan ngan Usop wilchar lawak gile mlm tu! ^_^

maCy said...

ta tgk. ta tgk. uwaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails