Friday, April 22, 2011

Kenal Dengan Hudson Prananjaya?

Assalamualaikum.......

Kenal tak anda dengan Hudson Prananjaya?




dia merupakan seorang peserta INDONESIA GOT TALENT or INDONESIA MENCARI BAKAT...
Mempunyai kelebihan yang jarang ada pada orang lain.. Walaupun ada antara mereka yang mungkin agak menyampah dengan penampilan dan gayanya, tapi bakat yang dia ada telah berjaya menjulang namanya sehingga ke pentas FINAL...

Aku tahu, mungkin ramai yang dah tengok dekat FB ker, dan seumpamanya kan?
Tapi, aku tetap rasa excited dan nak tunjuk jugak dalam blog ni...
Jadi, disebabkan aku tak reti nak masukkan video YOUTUBE dalam blog,
aku dapat bagi link jer...

WAJIB KLIK SINI!

Ok.....tengok dan nilai.... huhhuh :)




pssssssssssst: Ader orang tegur aku jangan buat entry lucah dalam blog..tapi dia rasa bersalah sangat sebab tegur aku mcm tu..huhhuhu..tapi, Aku tak kisah, dan terima teguran tu seadanya... jangan risau yer..tq :)


picture credit to : SINI

6 comments:

cik mien said...

terima kasih ckg fiq....SAYANG SEMUA CKG KAT DUNIA NI....termasuk ckg2 cik mien kat sekolah...

nurain said...

hahha..kalau semua orang da tau, maknenye aku ni teruk la tatau langsung, thanks for sharing cikgu!

amranaiman said...

selamat pagi cikgu~~~

sweet honeydew! said...

wuit fiq, ko da buang ke shoutbox ko? baru aku nak menyemak.. hehe..

laki neh femes kot kat endon..

wey, bile nak dtg JB? tade cuti ker bulan 5-8 nie?

Opah Kentang said...

alamak cikgu!!
hehehe..
kalau nk copy video kat youtube nie.
Kne right click then copy embed code html.

hehhee..
Ape2 pun ade sorang jugak kat msia yang penah bawak stand up comedi macam hudson nie.

kalau tak salah sam RL kot.
:)

Azham Vosovic said...

wah, dia terbahagi dua...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails