Friday, April 1, 2011

Nenek!!! Guwa Tabik Sama Lu!!!!

Assalamualaikum.....

Pergh..tadi masa kau sedang meronda-ronda di alam maya..Aku terjumpa dengan seorang nenek ni..

BIODATA

Namanya Zhao Yuafang..
Umur: 82 tahun
Tempat: Beijing China..

Lepas tu, aku terus terkesima!!!!

PERGH!!!! BIAR BETIK NENEK NI?

Ha, kau nak tau aper yang biar betik tu?
Meh tengok:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Pergh..giler lah nenek ni...Aku confirm tak boleh buat macam ni...huhuhu..


Ha, yang ni lagi lah..Kau boleh ker?


Pergh..kalau mak cik kafe kat maktab aku boleh buat..Aku tabik spring ngan dia...


Fulaweh..guwa tabik sama lu lah nenek!!!!



Pergh...nenek ni mesti pernah cuba nak join SO YOU THINK YOU CAN DANCE!!!!

Credit to: SINI

Sumber asal: SINI (laman web cina kottttt)

11 comments:

Bayu Kenangan said...

mesti dari kecik dia dah buat macam tu...

NuruL aTikah said...

ni baru gempakkk. fuhhh kalau aku buat mcm ni agknya dah terbujur kaku.

Opah Kentang said...

nenek nie dulu ahli gimnas kot cikgu.
sebab tu la :)

cunndaa said...

mak aih...i pun tak boleh bt...tabik la nenek...

cik chopu said...

elastic betul nenek nih.

aNiss :):) said...

dasyat nenek nie.. hahaha ^.^

ZWAN SABRI said...

kompem dulu nenek ni bekas ahli gimnastik.. HEHE


MySuaraBlog: Rambut oh Rambut

cantekk said...

perghh..!!!!

nenek,, can i be ur grand-doter =D

ijam ismail said...

hahahahha...sengal je..

Amirah Adnan said...

pehh! gempakkkk nenek neh!

Awan Biru said...

Wohooo... Awan yang masih muda nivpun tak mampu nak buat macam nenek tu buat. Tabik sama nenek tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails