Sunday, April 24, 2011

Pertandingan Mari Makan TAIK !!!!!

Assalamualaikum...

AWAS!!!!
ENTRY INI BAKAL MELOYAKAN TEKAK.. KALAU TAK BERANI, SILA JANGAN TENGOK.. PIHAK CIKGU FIQ TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEGALA AKTIVITI MUNTAH DAN LOYA YANG BERLAKU KEPADA ANDA!


Tahukah anda tentang PERTANDINGAN MARI MAKAN TAIK?
Tadi, kawan aku si Zuhair bercerita dengan aku tentang contest MARI MAKAN TAIK..
Masa tu plak, aku tengah melantak kat depan mata dia..
Pergh..mulalah aku start membayangkan maggie yang aku makan tu adalah TAIK..
Tapi, aku ketepikan semua tu.. AKu tetap meneruskan agenda makan aku...

sO, Aku tanya dia, mana dia dapat tahu pasal contest tu?
Dia kata, dia tgk kat FB... Ader orang link kan ker blog..
So, aku bukak blog tu dan share contest taik tu dengan korang..
Menurut blog tu, pertandingan ni diadakan di JEPUN ok..euwwwwww..
Sangat tak senonoh....
Korang nak tengok tak? Tapi peringatan awal aku..
Kepada sesiapa yang tka berani dan mudah terasa geli, baik kau tak payah tengok..
Sebab memang menggelikan..
Ok, sudah bersedia?
Ni dia...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Sukan Makan Taik Di Jepuneeeeeeeeeeeee.... kau mampu buat macam ni?

Sukan Makan Taik Di Jepun
Sukan Makan Taik Di Jepun
Sukan Makan Taik Di Jepun
Sukan Makan Taik Di Jepunwa.. dah ala-ala macam pencuci muka pulak dah......

Sukan Makan Taik Di Jepun
Amacam?
Rasa nak muntah tak?
Wek............ euwwwwwwwwwwwwwwwww..
Sengal lah orag yang buat contest ni..
Serius.. Sengal... Huh..


Anyway, kredit teramat sangat to NGERIDOWH!

17 comments:

Encik Bedak Sejuk said...

macam taikkkk..!!

eh...memang taik pun...uweekkk..!!

=="

sweet honeydew! said...

taik real ker wey???

gila la. ape la rase agaknyee..

kembang tekak wey!!!!

♥misz nana♥ said...

awat bodo sangat depa nih? adeh...

Awan Biru said...

Awan ada jugak baca benda ni tapi entah dari mana. Dengan berbuat demikian, mereka boleh jadi jutawan tau. Maklumlah, kos kehidupan di negara mereka lebih tinggi. Jadi, kerana duit, apa-apa pun mereka sanggup buat.

Pja Ismail said...

bengong! geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bantalbucuk said...

eeeeuuwwww...! geli gila..sanggup pula tu orang nak join..yekk..

boy said...

uwekkkk,,, mcm tak lalu nak makan aku mlm ni uwekkk

Cik Kamoo said...

manusia pengotor!!! bangang laaaa....

cik chopu said...

disgusting betul.

aQmaR 0n The Blog said...

eiuuuu...tajok pon da rase xmo tegok..teros petik kt commnet nie ha....hehehe

mOoN said...

cikgu fiq..rasa mcm nak migrain tiba2 bila tengok...huhuhu..sgt menggelikan..tq sbb share..

cik jelly chan said...

macam makan cokelat jew..nyum3
...huk3

Zai anaknye Hamzah said...

yerk!!ayakkk...geli dow..mmg meloyakan..terbantut nak makan nieh..erkk!!!

MiSzy DiaN said...

meremang bulu roma aku.. eeeeuww~

cik aied said...

gila lahhh...geliiiii... uweekkkk!

.:MrS cHerRy:. said...

eeeeeee.......yeukk.da r bru pas mkn..geli siakkk..~

Video Makan Taik said...

Mau tengok videonya yang lebih lengkap? klik http://www.merintihmanja.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails