Friday, April 29, 2011

Pssssssssssst.. Aku nak bagitau satu rahsia!

Assalamualaikum...

Aku sebenarnya nak buat entry ni pun rasa serba salah sebenarnya.. Tapi, tak pewlah.. Oleh kerana aku ni suka bercerita, jadi aku pun rasa nak bercerita... Tapi sebelum tu, aku harap kau dapat simpan rahsia ni elok-elok.. Ok?


Macam ni ceritanya, sebenarnya semalam masa aku tengok filem THOR, aku serius rasa excited... So, kadang-kadang aku ni kalau dalam wayang, memang hyperactive sket... Biler aku rasa nak menjerit jerk, mesti aku aku menjerit.. Tapi, untuk mengelakkan orang kenal aku, aku akan gelongsorkan badan aku ke bawah..(ala-ala macam baring lah..huhuhuh)

So, setiap kali aku memang akan buat macam tu.. Tapi, entah mengapa semalam.. Bila aku nak betulkan kedudukan aku, tiba-tiba sesuatu telah berlaku.. Oh tidak!!!!
Aku serius gelabah sebab:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

KERUSI AKU PATAH!


patah ok.. patah..
But.. WAIT !!!!!
Bukan patah dua, tapi macam kedudukan kerusi tu, sebelahnya dah kebawah.. kira tak stabil lah..
Still lagi boleh duduk, tapi kena duduk-duduk manja jerk.. Kalau tak...PASTI MUSNAH!

Jadi sepanjang menunggu filem tu habis, aku cover-cover lah duduk aku.. Supaya kerusi tu tak menjadi lebih teruk lagi..

Tiba-tiba aku rasa berdosa sangat..
Agak-agak perlu bayar ganti rugi tak?
Hurm.. tapi aku rasa boleh dibaiki oleh pihak panggung sendiri.. lagipun kan bila kita beli tiket, kena cas TAX kan? Jadi, aku rasa TAX tu sebagai bayaran untuk betulkan kerusi tu lah..
Boleh kan?
Kan? Kan? Kan? :)

picture credit to: SINI

11 comments:

Hafriz Mohamad said...

hahaha... pecah rahsia! ^_^
peace!!!

cik jelly chan said...

hahaha
oke..kira cas skaliy la ngan bayo duit tax tuh...cikgu fiq tayah rasa besalah...hahaha..:)

mOoN said...

keh..keh..keh..cute ar cikgu fiq nie..

sweet honeydew! said...

HAHA..
ko tak bersalah fik.
kerusi memang da reput kot..
so ko jadi mangsa..

aku think positive neh.. heheehe..

ala, nak tgok gak cite thor.
bile la aku nak abes exam neh.. T____T

ijam ismail said...

ko kne ganti fiq!!!!
hahahha
gurau j...
adeh..kelakar...
cner lak leh pth deknunnnn
ish3...duduk molek2 skit ye

Rozuan Ismail said...

bergerak kuat sangat tuh.tu yg patah.lain kali jerit tapi senyap je.jgn gerak byk

MiSzy DiaN said...

fiq!!
ko nie.. dlu patah lain.. skrg patah lain pula? hehehee..

MiSzy DiaN said...

setting dia mmg dahh mcm tu.. bgus pakai commnt mode taw..
lgpn, snang nk taw kalu ada yg sudi terjah entry lama :)

Piasara said...

"laaa...hari tu katil patah...kan,kalau tak silap akk la...alah,brg skrg mmg tk tahan....kerusi meja mkn akk ni beli tk smpai 2 bln pun dh tercabut tmpat duduk dia...grrrr.."

~ariFFin~ said...

hahaha...cikgu patahkan kerusi ke...ish2....tak payah ganti kerusi baru...

MiSzy DiaN said...

fiq..






























ko komen laaa 100x sehari.. hahahaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails