Thursday, April 21, 2011

Saper Nak Jawab Teka Teki?

Assalamualaikum........

Aku sebenarnya tak tahu nak cerita apa kat blog ni..Jadi, aku rasa nak bagi teka-teki lah...
Walaupun aku rasa mungkin kau dah tahu, tapi aku tetap nak bagi teka-teki jugak...
Dah sedia semua?????



KENAPA MICKEY MOUSE PAKAI SARUNG TANGAN?

KLU: Jawapan agak merepek dan lucah sket...



Ha,, saper dapat jawab?Jawapan paling tepat, aku akan review blog dia dalam blog aku ni...
Tak payah susah-susah, just bagi jawapan kat komen entry ni jerk...
Sekadar suka-suka jerk ni..huuhu...
Esok , around malam sket, aku akan beritahu jawapannya, di entry terbaru aku yang bertajuk:

KENAPA MICKEY MOUSE PAKAI SARUNG TANGAN?

Daaaaaaaaaa.... Good luck semua.. :)

11 comments:

Rozuan Ismail said...

haha..sebab bentuk jari dia macam laki punya tut..haha

~ariFFin~ said...

Sebab jarinya semua berbentuk Mr.P#@!$....hahahha

Firdani said...

ekk?siap x pnah belek pn die ad pkai srung tgan..hehe

NURUL AIN NIESYA said...

sebab senang micky nak wat jenayah..
xde kesan cop jari..

MiSzy DiaN said...

hahahaha..
nati aku msg ko.. knpa tgn dia mcm tue.. eeheheeeee

MiSzy DiaN said...

hahahaha..
nati aku msg ko.. knpa tgn dia mcm tue.. eeheheeeee

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

adekah sbb tgn mickey mouse tuh berbulu or kuku tajam??? heheh :P

Zai anaknye Hamzah said...

1)sebab nk bezakan tangan ngan badan dia..sbb tuh dia pkai sarung tangan..

2)sebab kat tangan dia ada kurap..hooohoohiiiiii..

3)sebab dia xmo minie mouse sakit kene cakar arimau dia..auuummm..aummmm..hooooohhoo

4)yang paling betui..sebetui...betuuuuuoooinya ialah...tangan mickey mouse tu..er...mmg lucah...bentuk jari jemari dia sama macam "lelaki punya" yep..choooiiii~

cik mien said...

kenapa semua cakap tangan dia macam tut......cik mien tengok tak de po....pelik lah....ckg fiq,,,cik mien nak cakap cikit boleh tak????

Pojiepooh Abdullah said...

Sebab jari dia kurang satu? Hahha!

PojiePooh; Hanya Satu...

shikinsayang said...

sebab dia malas nak basuhtangan...jaga kebersihan dan kesihatan diri...penting tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails